Prijs

t/m

Kleur

Lampen bedrukt met uw logo

Bekijk bij AtmR Gifts een diverse selectie van gepersonaliseerde lampen, perfect voor het promoten van uw merk. Personaliseer uw zaklampen of gereedschapslampen met uw logo voor een goede merkuitstraling. Als u vragen heeft over de bedrukkingsmogelijkheden of een andere vraag, wij helpen u graag verder!

Ontdek lampen bij AtmR Gifts

Bij AtmR Gifts vindt u een uitgebreid assortiment aan zaklampen of gereedschapslampen. Zaklampen zijn een handige hulpmiddel voor verschillende situaties. Onze collectie bevat verschillende maten en stijlen, van compacte zaklampen tot krachtige grote zoeklichten. Kies uit verschillende lichtbronnen, zoals LED, halogeen en fluorescerend. 

Personaliseer met maatwerk

Maak uw lampen uniek door ze te personaliseren met uw logo of persoonlijke boodschap. Met onze bedrukkingsmogelijkheden zoals tampondruk en lasergravure kunt u uw merk laten opvallen. Kies uit een scala aan kleuren en ontwerpen om een verlichtingsoplossing te creëren die aansluit bij uw merk en voorkeuren. Door uw logo, bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap te laten bedrukken op uw geschenken, kunt u een blijvende indruk achterlaten bij uw medewerkers en relaties. 

Bezorging met AtmR Gifts

Bij AtmR Gifts bieden we niet alleen een uitgebreide selectie aan relatiegeschenken, maar bieden wij ook een bezorgservice aan. Of u nu kleinere bestelling heeft of een grotere bestelling die naar meerder adressen verzonden moet worden, dit is geen probleem voor ons! Wij verzorgen het gehele bezorgproces voor u. Onze bezorgopties zijn flexibel en er wordt aan uw behoeften gedacht, of het nu gaat om levering in Nederland of in andere landen in Europa, wij staan voor u klaar om uw pakketten te bezorgen. Voor ons is service en kwaliteit erg belangrijk, dit is dan ook de reden dat uw geschenken met zorg worden verpakt en op tijd geleverd worden. 

Als u vragen heeft over de geschenken of andere vragen, wij helpen u graag verder! Ook als u hulp nodig heeft bij het vinden van een geschenk dat goed bij u past, wij assisteren u graag!

Vraag ons gerust om een vrijblijvende offerte! Voor aanvragen of informatie: info@atmrgifts.nl of T: + 31 (0)481- 36 65 20