Geen filteropties mogelijk

Emaille mokken met uw logo

Een emaille mok laten bedrukken met uw naam of logo? Bij AtmR Gifts regelen wij dat voor u. Een leuk & origineel geschenk om uw bedrijf mee te promoten. De mok is geschikt om te gebruiken bij binnen zowel buiten activiteiten. 

Emaille mokken 

Deze bijzondere onderscheidende mokken zijn voorzien van een laag gesmolten glas. Deze beschermlaag wordt ook wel emaille genoemd. De emaille mokken zijn van vroeger, maar komen weer helemaal terug. De mokken zijn licht van gewicht en dus erg geschikt om in je rugzak te stoppen voor een activiteit in de buitenlucht. U zult u afvragen: waarom zou ik een emaille mok kopen in plaats van een normale mok? Een emaille mok is erg glad binnen in en dat is weer heel hygiënisch. Ook is het een retro mok en het design heeft iets unieks.

Bedrukte mokken 

De mok kan gebruikt worden om uit te drinken, maar u kunt de mok ook als decoratie gebruiken. De emaille mokken zijn verkrijgbaar in een aantal standaard kleuren. Bij AtmR Gifts is het ook mogelijk om uw naam of logo op de mok te laten drukken of graveren. Kijk op onze site voor alle soorten bedrukte mokken, zoals krijtmokkenfull colour mokken en wow mokken.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20