Prijs

t/m

Kleur
Bedrukte sportbidons met logo

Zoekt u een sportfles in een door u gekozen kleur met logo? Wij hebben een breed assortiment sportbidons en alle drinkbidons kunnen bedrukt worden. Gebruik de gepersonaliseerde bidon tijdens het sporten, werk of op school.

Assortiment sportflessen
 
Ons assortiment bevat een breed scala aan bidons die op verschillende manieren kunnen worden bedrukt, waaronder met een logo. Naast de beschikbaarheid in verschillende kleuren en maten, bieden wij onze klanten de mogelijkheid om unieke kleurcombinaties samen te stellen. Al onze bidons zijn afsluitbare drinkflessen met een draaidop die het bijvullen van de fles eenvoudig maakt. Onze bidons zijn ideaal voor gebruik tijdens het sporten, bij evenementen, op het werk of op school. Drinken is belangrijk en door uw gepersonaliseerde bidon te gebruiken, zult u zeker in het geheugen blijven hangen bij degenen die u ontmoet.
 
Groot aanbod van sportflessen
 
Om aan de specifieke wensen en vereisten van onze klanten te voldoen, bieden wij onze bidons aan in verschillende maten: 400ml, 500ml, 600ml, 700ml of 750ml. Mocht een bidon toch niet helemaal aan uw verwachtingen voldoen, neem dan een kijkje bij onze andere producten, zoals thermosflessen, waterflesjes of waterfruit infusers. Hier vindt u zeker een product dat aan uw specifieke vereisten voldoet.
 

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20