Prijs

t/m

KleurMultitools met uw logo

Bekijk bij AtmR Gifts veelzijdige multitools die handige gereedschappen combineren. Personaliseer uw multitool met onze bedrukkingservice voor een uniek en persoonlijk geschenk. Laat ons u helpen met het creëren van een geschikt geschenk voor uw medewerkers en relaties.

Ontdek multitools bij AtmR Gifts

Ontdek de veelzijdigheid van multitools bij AtmR Gifts. Onze collectie biedt handige gereedschappen die meerdere functies combineren. Variërend in grootte, vorm en functies, u vind bij ons een scala aan multitools. De multifunctionele inzet van deze tools maakt ze geschikt voor verschillende situaties, van eenvoudige reparaties tot noodsituaties onderweg. 

Personaliseer uw multitool

Personaliseer uw multitools met onze bedrukkingservice. Voeg een persoonlijk tintje toe aan uw multitool door uw logo of persoonlijke boodschap te laten drukken. Niet alleen is dit een praktische manier om uw merk te promoten, maar maakt het uw multitool ook uniek en persoonlijk voor uw medewerkers en relaties. Er zijn veel verschillende mogelijkheden als het aankomt op het personaliseren van uw geschenk, doordat wij veel bedrukkingsmogelijkheden hebben kunt u de multitools helemaal zelf samenstellen zodat deze goed aansluit bij uw bedrijf.

Eenvoudige bezorging met AtmR Gifts

Bij AtmR Gifts maken we het bestellen van multitools eenvoudig. Of u nu een kleine of grote bestelling heeft wij regelen het hele proces voor u. Met onze uitgebreide bezorgservice leveren wij uw gepersonaliseerde geschenken op tijd en met zorg. Wij kunnen uw geschenken bezorgen in heel Nederland en in Europa, ook kunnen wij leveren op verschillende adressen. Laat ons u helpen om uw geschenken eenvoudig en optijd te bezorgen bij uw medewerkers of relaties.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om u te helpen en advies te geven!

Vraag ons gerust om een vrijblijvende offerte! Voor aanvragen of informatie: info@atmrgifts.nl of T: + 31 (0)481- 36 65 20