Prijs

t/m

Kleur


Bedrukte USB Twister

Een USB stick twister met uw logo is een praktisch geschenk. Laat de usb stick twister bedrukken met het logo van uw bedrijf of organisatie. Met de twister USB stick beschermt u de chip door de beugel die 360 graden kan draaien. Een aparte dop is niet meer nodig. Uw relaties zullen uw bedrijf promoten als ze de USB-stick gebruiken.

USB Twister

AtmR Gifts biedt een uitgebreid assortiment van twister USB sticks vervaardigd uit verschillende materialen, zoals metaal, kunststof, bamboe of hout. Duurzame opties, zoals de twister USB sticks van tarwestro, hout of bamboe tonen aan dat het bedrijf om het milieu geeft. De twister USB stick is populair omdat de beugel 360 graden gedraaid kan worden en dus altijd beschermt is zonder het gebruik van een apart dopje. Bedrukte twister USB sticks helpen bij het vergroten van de naamsbekendheid en worden vaak gebruikt door ontvangers. Ze zijn eenvoudig in gebruik en kunnen breed ingezet worden, zoals op beurzen of als geschenk.

USB Twister met opdruk

De twister USB sticks zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, opslaggroottes en kunnen worden bedrukt met het logo, slogan, naam of de boodschap van het bedrijf of de organisatie. De beugel van de usb stick kan aan één of beide zijden personaliseren worden door middel van full-colour print of lasergravure. Naast de twister USB sticks hebben wij ook genoeg andere USBs waar u een logo op kunt laten drukken. Bekijk onzeUSB sleutelcreditcard usb stick of USB Bamboe.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20