Prijs

t/m

KleurMeetlinten met logo

Op zoek naar gereedschap waarmee u snel iets kan opmeten? AtmR Gifts heeft het meetlint voor u. Laat het logo of een slogan van uw bedrijf op het meetlint drukken en promoot uw bedrijf. Een meetlint met of zonder bedrukking blijft een populair geschenk. Het is een artikel dat altijd van pas kan komen.

Meetlinten

Met een meetlint meet u gemakkelijk en snel een voorwerp op. Het is een zeer praktisch relatiegeschenk dat in ieder huishouden van pas zal komen. De kans dat uw medewerkers en relaties blij zullen zijn met uw relatiegeschenk is dan ook groot. Een functioneel promotieartikel wordt vaak ook langer bewaard dan een promotieartikel zonder functie. De meetlinten worden ook vaak in de auto gelegd, zodat het meetlint altijd binnen handbereik ligt. Hierdoor haal je dus het maximale uit jouw reclameboodschap.

Meetlinten met bedrukking

Laat het meetlint bedrukken met het logo, de naam, een slogan of korte boodschap van uw bedrijf. Een bedrukte meetlint is een leuke weggever voor op een beurs of evenement. Het is handig voor op kantoor of thuis. Er is niets vervelender dan iets niet meteen kunnen opmeten. Naast het handige bedrukte meetlint hebben wij ook genoeg andere artikelen waar u een logo of boodschap op kunt laten drukken of borduren. Bekijk onze duimstokken, linialen of waterpassen waar u een logo op kunt laten zetten.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20