Prijs

t/m

KleurMateriaal
Auto zonwering met uw logo

Verras uw medewerkers en relaties met onze gepersonaliseerde auto zonneschermen. Onze auto zonwering bedrukt met uw logo voor onder de autovoorruit biedt verkoeling voor u en uw passagiers, maar fungeert ook als een krachtig communicatiemiddel op de weg. Personaliseer onze auto zonneschermen met bedrukkingsmogelijkheden naar keuze voor een unieke uitstraling en effectieve merkpromotie.

Auto zonneschermen bedrukt met logo bij AtmR Gifts

Zorg dat vakanties onvergetelijk zijn met onze promotionele auto zonneschermen met logo bedrukking! Onze auto zonweringschermen zijn ook met full color logo te bedrukken. Of u nu op weg bent naar de kust voor een ontspannen vakantie of avontuurlijke bergpaden verkent, onze zonneschermen met uw logo of persoonlijk boodschap zijn must-have accessoires. Met een op maat gemaakt ontwerp dat uw merkidentiteit goed weerspiegelt, maakt u een blijvende indruk op elke voorbijganger. De auto zonwering met uw unieke ontwerp is dankzij het praktische design eenvoudig te bevestigen en te verwijderen, hierdoor zijn ze perfect voor mee op reis. We hebben verschillende zonneschermen in ons assortiment, waaronder zonwering die makkelijk opvouwbaar is, auto zonneschermen met zuignappen of zonwering met elastische koortjes die zorgen voor eenvoudige bevestiging. 

Custom made auto zonnewering met opdruk

De auto zonneschermen voor op of onder de voorruit zijn in allerlei uitvoeringen beschikbaar. Auto zonwering met uw logo is de ideale zonwering voor auto's en laat uw logo stralen, en maak van uw auto een reclamebord dat uw bedrijf veel merkbekendheid bezorgd. Kies voor functionaliteit, stijl en maximale zichtbaarheid tijdens uw vakanties. Investeer vandaag nog in onze gepersonaliseerde auto zonnescherm en laat uw merk schitteren. Maak indruk met onze XL-autozonwering, geschikt voor busjes en bussen! Of u nu een kleine bedrijfswagen hebt of een touringcar, onze bedrukte zonneschermen zijn ideaal voor het tegen houden van zon en het promoten van uw merk of bedrijf. De zonweringen hebben een groot oppervlak, hierdoor zijn ze perfect om te bedrukken met uw logo, persoonlijke boodschap of een uniek ontwerp.

Varianten en formaten van onze zonwering

Onze zonneschermen zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, waaronder kartonnen en groot-formaat zonneschermen gemaakt van dun aluminium noppenfolie aan beide zijden. Met opties voor zeefdruk of flexografie, kunnen wij uw logo in kwaliteit weergeven, zo valt het elke dag weer op. Wilt u een extra unieke touch toevoegen? Kies dan voor onze zonneschermen met een mooie textiel rand, beschikbaar in diverse kleuren. Deze rand voegt niet alleen een esthetisch element toe, maar biedt ook extra duurzaamheid voor langdurig gebruik. De auto zonwering is in allerlei maten beschikbaar van klein tot extra groot. We hebben ook zonwering die extra makkelijk op te bergen is, dat komt door hun compacte formaat, ze zijn hierdoor makkelijk op te vouwen en hierdoor dus makkelijk weg te geven. De zonwering is gemaakt van ecologisch gecoat karton van 500 gr/m2, witte voor- en achterkant. Volledig naar wens te personaliseren.

Ontdek onze kinderzonwering

Bescherm uw kleintjes goed tegen de zomerzon met onze kinderzonwering voor op uw autoruit. Deze zonwering biedt bescherming tegen schadelijk UV-stralen terwijl het interieur van de auto koel blijft. We bieden verschillende varianten aan, zo hebben we zonwering met zuignappen en zonwering van elektrostatisch materiaal waardoor het zonnescherm blijft plakken aan uw raam. Investeer vandaag nog in deze praktische en stijlvolle oplossing tegen de zon en laat uw merk opvallen. 

Ontdek de veelzijdige mogelijkheden van auto zonneschermen met uw bedrukking en bestel uw auto accessoires bij AtmR Gifts!

Ons team staat klaar om u te helpen met eventuele vragen of bij het vinden van een geschenk dat aansluit bij uw bedrijf, wij helpen u graag verder!

Vraag ons om een vrijblijvende offerte! Voor aanvragen of informatie: info@atmrgifts.nl of T: + 31 (0)481- 36 65 20