Prijs

t/m

Kleur

Gepersonaliseerd fruit met uw logo

Fruit met logo bedrukken om weg te geven? Bedrukt fruit bestellen als gezonde weggever kan bij AtmR Gifts! Wilt u ook graag onderscheidend en gezond opvallen tijdens een beurs of evenement met een originele logo fruit weggever? Dat kun je doen door logofruit uit te delen. Wij bedrukken verschillende soorten vers fruit met eetbare inkt. We beschikken over diverse soorten fruit met logo mogelijkheden.

Fruit bedrukken met logo

AtmR Gifts heeft al een jarenlange ervaring met bedrukt fruit. Wij beschikken over veel verschillende mogelijkheden om eenvoudig met uw logo of tekst te personaliseren. Vooral een lekkere appel met logo bedrukken is populair. Wij bedrukken fruit met eetbare inkt of kunnen het fruit voorzien van een prachtige full colour fruitsticker. De inkt die gebruikt wordt voor het bedrukken van fruit is goedgekeurde eetbare inkt in de kleur wit. Uw logo komt er super mooi uit tegen de achtergrond. Wij kunnen veel verschillende fruitsoorten leveren: groene of rode appels, sinaasappels, mandarijnen.

Appels met logo bedrukken

Het bedrukken van appels gebeurd door toepassing van een speciale druktechniek. Met een eetbare inkt wordt uw logo aangebracht op de appel. Mits gekoeld bewaard, zijn onze appels na bedrukken nog 3 weken houdbaar. Afhankelijk van het seizoen wordt de beste kwaliteit appel bepaald. Vaak gebruiken we de Elstar, Granny Smith of Jonagold. De appels zijn beschikbaar in de kleuren groen en rood. Een mix van deze kleuren is hierbij ook mogelijk!

Kun je appels ook graveren?

We krijgen vaak de vraag; Kunnen jullie appels ook graveren? Dit kan, alleen adviseren wij om te kiezen voor het bedrukken met een eetbare inkt. Een gegraveerde appel heeft namelijk een heel beperkte houdbaarheid, omdat je door de gravure de schil aantast. Als de appels een hele dag op uw beursstand liggen of op een andere locatie wachten om uitgedeeld te worden dan is dit niet bevorderlijk voor de uitstraling van de appel.

Fruit in luxe gepersonaliseerde verpakking

Zoekt u nog een passende verpakking voor uw fruit? U kunt bij AtmR Gifts ook terecht voor maatwerk! Wij beschikken over diverse full colour bedrukte doosjes om uw fruit in te presenteren of weg te geven. Dit vensterdoosje waar het fruit in wordt verpakt kunt u helemaal opmaken naar eigen wens en inzicht. Let wel: Wij kunnen dit alleen vanaf minimale afnames. Wij kunnen uw bedrukte fruit ook leveren in houtenkisten. Uw fruit presenteren in bijpassende fruitkisten? Wij kunnen uw fruit ook leveren in fruitkistjes met logo van geschaafd vuren hout. Wij hebben fruit kisten in drie verschillende maten. Ook leveren wij andere fraaie geschenkdozen voor 1 appel, 3 appels, 6 appels, 25 appels en 50 appels. Ook zijn er leuke geschenkdozen met 3 appels, 6 appels of 9 appels.

Bedrukt fruit bestellen

Fruit bedrukken bij AtmR Gifts dé Specialist - Bestel eenvoudig uw gewenste fruit op onze website. Uiteraard kunt u ook eerst een offerte aanvragen. We sturen altijd vooraf eerst nog een digitale drukproef toe ter goedkeuring, zodat u zeker weet dat het fruit goed wordt bedrukt! Dus zoekt u een opvallende en gezonde giveaway? Vraag onze verkoopspecialisten om advies!

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20