Prijs

t/m

Kleur

Glazen tafelwater flessen

Een glazen tafel fles laten bedrukken met uw logo? AtmR Gifts biedt u tafel waterflessen gemaakt van glas aan geschikt voor in de vaatwasser. De flessen zijn eenvoudig te vullen met bronwater en u kunt de flessen eenvoudig afsluiten met de bijbehorende dop. 

Relatiegeschenken
 
Bij AtmR Gifts kunt u glazen tafel flessen laten bedrukken met uw naam of logo. De meeste flessen zijn transparant, maar wij hebben ook een aantal flessen met kleur beschikbaar. De glazen flessen zijn zeer geschikt om uw bedrijf te promoten tijdens een beurs of conferentie. De glazen tafel flessen zijn ook erg leuk voor de horeca om op tafel te zetten. 
 
Tafel flessen in verschillende formaten 
 
Wij hebben de flessen beschikbaar in verschillende maten: 330ml, 500ml, 700ml, 750ml en 1000ml. De flessen zijn ook in afsluitbare vorm beschikbaar, dus een bedrukte flessen met bijvoorbeeld een draaidop is ook mogelijk! In ons assortiment hebben wij glazen tafel flessen met verschillende soorten doppen. U kunt kiezen uit een beugeldop, een kurk of een draaidop. 
 
Verschillende doeleinden 
 
Gebruik de waterfles op een zomerse dag in de tuin, tijdens een picknick, of bij het avondeten op tafel. De flessen zijn niet alleen geschikt om drinken mee te serveren. Ze kunnen ook voor decoratieve doeleinden worden gebruikt door er bijvoorbeeld bloemen in te zetten. Kortom de glazen tafel flessen zijn een geschenk waar iedereen plezier van gaat hebben. Opzoek naar een geschenk dat perfect bij de waterflessen past? Kijk dan eens naar onze picknick kleden met logo. 

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20