Prijs

t/m

KleurGlazen drinkflessen met logo

Bestel uw herbruikbare glazen waterfles bij AtmR Gifts. De glazen flessen zijn duurzaam en in ons uitgebreide assortiment is er keuze genoeg voor u. Wilt u graag meer water drinken? Met onze glazenflessen lukt dat gemakkelijk.

Glazen waterflessen als geschenk

Naast sportflessen en bidons hebben wij ook glazen drinkflessen. De flessen van glas zijn duurzaam, omdat er geen plastic aan te pas komt. Glas is ook recyclebaar. Ook al zou u uw glazenflessen weggooien, dan kan het glas weer hergebruikt worden om er een nieuw product van te maken. Zo maakt u de wereld ook een stukje mooier. Dit maakt glazen waterflessen natuurlijk het perfecte relatiegeschenk om te geven!

Assortiment glazen waterflessen

Wij hebben glazen flessen, maar er zijn ook flessen van Tritan materiaal, of kijk ook eens naar een glazenfles in combinatie met bamboe of natuurkurk. Op alle flessen kunt u uw logo of naam laten drukken. Onze flessen komen in verschillende maten en varianten. Wij hebben glazenflessen met een hoes om de fles te beschermen. Ook hebben wij flessen met een draagriem. Zo kunt u de fles gemakkelijk om uw pols of aan uw riem hangen tijdens het lopen. Een groot voordeel aan glazenflessen is dat ze smaak- en geurloos zijn. Glazenflessen zijn ook geschikt om goed te reinigen en elke keer weer opnieuw een frisse smaak te proeven. Bekijk ook eens onze Retap waterflessen.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20