Prijs

t/m

Kleur


Draadloze opladers

Het is mogelijk om draadloze opladers te bedrukken met logo's, tekst of afbeeldingen om ze te personaliseren of te gebruiken als promotieartikelen voor bedrijven. Bedrukte draadloze opladers kunnen helpen de naamsbekendheid van een bedrijf te vergroten en klanten te laten weten dat hun bedrijf om hen geeft. Laat uw gewenste draadloze oplader bedrukken bij AtmR Gifts.

Draadloze opladers
 
Draadloze opladers zijn een type oplader dat apparaten kan opladen zonder gebruik te maken van fysieke kabels. In plaats daarvan gebruiken draadloze opladers elektromagnetische inductie om een elektrisch veld te genereren dat de stroom overbrengt van de oplader naar het op te laden apparaat. Dit werkt door middel van spoelen in de oplader en het op te laden apparaat die op elkaar worden geplaatst. Wanneer deze spoelen op elkaar worden geplaatst, ontstaat er een magnetisch veld dat de stroom van de ene spoel naar de andere spoel overbrengt.  Er zijn twee soorten draadloze opladers: de pad- en de standaardopladers. Een padoplader heeft een plat oppervlak waarop het op te laden apparaat wordt geplaatst, terwijl een standaardoplader het apparaat rechtop houdt terwijl het wordt opgeladen. Beide soorten draadloze opladers vereisen een stopcontact of USB-poort om op te laden.
 
Draadloze opladers met opdruk
 
Draadloze opladers zijn vaak ontworpen voor specifieke apparaten, zoals smartphones, tablets, smartwatches en oordopjes. De meeste moderne smartphones ondersteunen draadloos opladen, en sommige apparaten hebben zelfs meerdere draadloze oplaadtechnologieën, zoals Qi, Powermat en PMA. Het is mogelijk om draadloze opladers te bedrukken met logo's, tekst of afbeeldingen om ze te personaliseren of te gebruiken als promotieartikelen voor bedrijven. Bedrukte draadloze opladers kunnen een geweldige manier zijn om de naamsbekendheid van een bedrijf te vergroten en klanten te laten weten dat hun bedrijf om hen geeft. Ook biedt AtmR Gifts anders soorten opladers aan waaronder de powerbanks.
 
E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20