Prijs

t/m

KleurPVC sleutelhangers

PVC sleutelhangers zijn voordelige en duurzame marketinginstrumenten die bedrijven kunnen gebruiken om hun merk te promoten. Ze zijn gemakkelijk te personaliseren en kunnen op verschillende manieren worden gebruikt. Bestel uw favoriete PVC sleutelhanger bij AtmR Gifts.

PVC sleutelhanger als relatiegeschenk
 
Een PVC sleutelhanger is een sleutelhanger gemaakt van PVC. Een PVC sleutelhanger kan worden gemaakt door het PVC te gieten of te spuiten in een mal die de gewenste vorm heeft, bijvoorbeeld de vorm van een logo, figuur of tekst. PVC sleutelhangers worden vaak gebruikt als promotionele producten door bedrijven en organisaties, omdat ze relatief goedkoop zijn om te produceren en gemakkelijk aan te passen zijn aan de huisstijl van het bedrijf. Ze zijn ook populair als persoonlijke geschenken en herinneringen, omdat ze klein, draagbaar en duurzaam zijn.
 
PVC sleutelhanger met logo
 
PVC sleutelhangers zijn kleine, maar krachtige marketinginstrumenten die bedrijven kunnen gebruiken om hun merkbekendheid te vergroten. Deze sleutelhangers zijn gemaakt van zacht, flexibel en duurzaam PVC-materiaal en kunnen worden gepersonaliseerd met uw bedrijfslogo, bedrijfsnaam, slogan, tekening, cartoon, afbeelding of grafisch ontwerp. Ze zijn een voordelige manier om uw merk op te laten vallen en om uw bedrijfsboodschap te verspreiden.
 
E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20