Prijs

t/m

Kleur

Overige kantoorartikelen met opdruk

Ontdek de voordelen van duurzame kantoorartikelen, vervaardigd met milieuvriendelike materialen en ontworpen voor herbruikbaarheid, voor een groenere en milieubeuwste werkomgeving. Personaliseer uw bedrijf of merk op een milieuvriendelijke manier met onze bedrukkingsopties.

Duurzaam met AtmR Gifts

Bij AtmR Gifts is duurzaamheid van groot belang. Onze toewijding aan een duurzaam assortiment relatiegeschenken en gifts komt voort uit onze sterke overtuiging dat wij gezamenlijk verantwoordelijkheid dragen voor mens, milieu en de maatschappij. We kiezen voor producten die minder impact hebben op de planeet en die lang meegaan. Dit resulteert in kwalitatieve en ethische verantwoorde keuzes voor onze klanten, terwijl we tegelijkertijd bewustzijn creëren over duurzame opties. Voor ons draait duurzaamheid om het creëren van een betere toekomst.

Duurzame kantoorartikelen

Duurzame kantoorartikelen zijn een groeiende trend in moderne werkplekken, aangedreven door een groeiend bewustzijn van duurzaamheid en milieuvriendelijke praktijken. Deze kantoorartikelen zijn ontworpen met aandacht voor zowel ecologisch als sociale verantwoordlijkheid.

Een belangrijk kenmerk van duurzame kantoorartikelen is het gebruik van milieuvriendelijke materialen. DIt omvat onder andere gerecyclede materialen, biologisch afbreekbare stoffen en hout uit duurzaam beheerde bossen. Naast het gebruik van milieuvriendelijke materialen wordt er ook gekeken naar energie-efficiënte tijdens het productieproces. Daarnaast dragen veel duurzame kantoorartikelen milieucertificeringen, zoals het FSC-keurmerk voor duurzaam houtgebruik. Duurzame kantoorartikelen zijn niet alleen goed voor het milieu, maar kunnen ook bijdragen aan de positieve uitstraling van uw bedrijf of organisatie.

Ons assortiment kantoorartikelen

Onze duurzame kantoorartikelen omvatten een gevarieerde collectie producten, waaronder agenda's, notitieboeken, ringband notitieboeken, documentmappen en lunchboxen deze zijn allemaal ontworpen met duurzaamheid in gedachten. De duurzame kantoorartikelen zijn gemaakt van natuurlijke en milieuvriendelijke materialen zoals roestvrijstaal en bamboe.

De duurzame kantoorartikelen van AtmR Gifts zijn niet alleen praktisch en stijlvol, maar vertegenwoordigen ook uw betrokkenheid bij een groenere toekomst. Kiezen voor onze duurzame kantoorartikelen betekent bijdragen aan een groenere werkplek en laten zien dat u miliebewustzijn waardeert.

Duurzame kantoorartikelen bedrukken

Het bedrukken van duurzame kantoorartikelen bij AtmR Gifts biedt u de mogelijkheid om uw merkidentiteit te versterken op een milieubewuste manier. Onze duurzame kantoorartikelen zijn niet alleen praktisch en stijlvolle oplossingen voor uw organisatie maar ze dragen ook bij aan een groenere toekomst.

Het bedrukken van onze duurzame kantoorartikelen met uw logo, bedrijfsnaam of boodschap biedt de kans om uw merk op een positieve manier te presenteren. Daarnaast zijn duurzame kantoorartikelen vaak dagelijkse gebruiksvoorwerpen, wat betekent dat uw bedrukking regelmatig wordt gezien, dit vergroot de merkbekendheid van uw bedrijf. 

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20