Prijs

t/m

KleurGolfballen met logo

Een golfbal bedrukt met het logo van uw bedrijf is een origineel geschenk voor uw relaties. Bij AtmR Gifts laat u simpel het logo van uw bedrijf of een slogan op de golfbal drukken. Een ideale manier om uw bedrijf te promoten en een goede indruk achter te laten.

Golfballen

Golfballen zijn speciale ballen die worden gebruikt bij de sport golf. Deze ballen zijn doorgaans klein en rond van vorm en zijn gemaakt van een harde kunststof of rubberen buitenlaag met een gevulde kern. De buitenlaag van een golfbal is vaak voorzien van een patroon van dimpels, kleine deukjes in de oppervlakte, die de aerodynamica van de bal helpen verbeteren. Golfballen zijn er in verschillende types en kwaliteiten, variërend van ballen voor beginners tot high-end ballen voor professionals. Er zijn ook speciale golfballen die zijn ontworpen voor bepaalde omstandigheden, zoals ballen die beter presteren op zachte of harde ondergronden, of ballen die extra afstand bieden bij het slaan van de bal.

Golfballen met logo

Golfballen laten bedrukken om uw bedrijf te promoten is een unieke manier om reclame te maken. Laat de golfballen bedrukken met een naam, logo, slogan of korte boodschap van uw bedrijf. Ook kunt u bij ons een golfbaldoosje laten bedrukken met uw logo. U presenteert uw bedrijf op een mooie en handige manier. Personaliseer de golfballen en de doosjes met uw logo of een reclame boodschap en laat de kleuren aansluiten bij uw huisstijl. De bedrukte golfballen en golfbaldoosjes zijn niet alleen leuk om aan uw relaties te geven als geschenk. Ze zijn ook leuk om uit te delen op een beurs of sportevenement. De bedrukte golfballen met logo kunnen ook goed gebruikt worden op een golf dag van de verenigingen. Naast golfballen hebben wij bij AtmR Gifts ook genoeg andere ballen om mee te sporten. Bekijk onze voetballen, basketballen of mini ballen. Naast ballen hebben wij ook genoeg andere golfartikelen. Neem een kijkje bij onze bedrukte golfhandschoenen, golftees of pitchvorken.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20