Prijs

t/m

Kleur
Jute tassen met uw logo

Ontdek onze collectie jute tassen, ideaal als duurzaam relatiegeschenk. Personaliseer uw jute tas als een uniek promotiemiddel, laat uw logo of persoonlijke boodschap bedrukken. Bij AtmR Gifts vinden wij het belangrijk om kwalitatieve en duurzame opties aan te bieden voor uw relatiegeschenken. 

Ons assortiment jute tassen

Ontdek ons uitgebreide assortiment jute tassen bij AtmR Gifts, een geschikt relatiegeschenk voor uw medewerkers en relaties. Onze jute tassen zijn stevig, duurzaam en hebben een natuurlijke uitstraling. U kunt bij ons uit verschillende maten en kleuren kiezen. Het materiaal van onze jute tassen zijn van hoge kwaliteit en zijn gemaakt van duurzame materialen. Door deze herbruikbare jute tassen te kiezen, draagt u bij aan het verminderen van plastic afval en een milieubewustere levenstijl. 

Personaliseer jute tassen bij AtmR Gifts

Bij AtmR Gifts streven we ernaar om uw relatiegeschenken uniek te maken. Daarom bieden we een personalisatieservice aan. Het personaliseren van tassen biedt unieke promotiemogelijkheden voor uw merk of bedrijf. Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is, hierom bieden wij maatwerkoplossingen aan voor uw geschenken. U kunt uw logo of persoonlijke boodschap laten bedrukken op uw jute tas, een bedrukte tas zal een goede indruk achterlaten bij uw medewerkers en relaties. Ons team zorgt ervoor dat uw ontwerp met kwaliteit afgedrukt wordt, zodat deze aansluit bij uw wensen en behoeften.

Betrouwbare bezorgservice 

Bij AtmR Gifts streven wij naar een vlekkeloze bezorgervaring voor onze klanten. Of u nu een kleine of een grote bestelling plaatst, wij bieden snelle en veilige leveringsopties die aansluiten op uw behoeften en wensen. Elke bestelling en klant is uniek, daarom bieden wij flexibele bezorgopties die passen bij uw bestelling en voorkeuren. Wij leveren in heel Nederland en verschillende landen in Europa. Ook kunnen wij leveren op meerdere adressen, zodat uw medewerkers en relaties hun geschenken makkelijk in ontvangst kunnen nemen.

Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van een ideaal relatiegeschenk die past bij u en uw bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op, wij zijn er om u te ondersteunen en te begeleiden bij elke stap van het proces!

Vraag ons om een vrijblijvende offerte! Voor aanvragen of informatie: info@atmrgifts.nl of T: + 31 (0)481- 36 65 20