Prijs

t/m

Kleur

Zonnebrand met uw logo

Bescherm uzelf, uw team en uw relaties tegen de zon met onze hoogwaardige zonnebrand. Personaliseer uw zonnebrand met uw bedrijfslogo voor effectieve merkpromotie. Bij AtmR Gifts kunnen wij u helpen bij het vinden van een geschikt geschenk voor uw medewerkers of zakelijke relaties. Neem contact met ons op het laat ons u uw team verrassen met een leuk geschenk.

Zonnebrand een onmisbare giveaway

Het is belangrijk om uw huid te beschermen tegen de zon, hierdoor is zonnebrand een perfecte giveaway voor de zomer. Maar ook is zonnebrand belangrijk in de winter, als u bijvoorbeeld op wintersport gaat of veel buiten bent. Bij AtmR Gifts hebben we verschillende soorten zonnebrand, met verschil in de SPF factor maar u kunt ook kiezen tussen een crème en spray. Hoe hoger de SPF factor hoe beter uw huid beschermt is tegen de uv straling. De zonnebrand met SPF 30 en SPF 50 zijn het populairste om te geven als geschenk aan uw medewerkers en relaties. 

Wij bieden zonnebrand aan met verschillende SPF factoren. Bij ons heb je de volgende opties:

  • Factor 20: Deze factor biedt 95% bescherming tegen UV-straling.
  • Factor 30: Deze factor biedt 97% bescherming tegen UV-straling.
  • Factor 50: Deze factor biedt 98% bescherming tegen UV-straling.

Bij bescherming tegen UV-straling is het belangrijk dat u de zonnebrand regelmatig aanbrengt.

Zonnebrand als promotiemiddel

Geef uzelf, uw medewerkers en relaties bescherming tegen de zon met de zonnebrand van AtmR Gifts. Niet alleen is zonnebrand essentieel voor uw huidverzorging, maar ook een uitstekende kans om uw merk te promoten. U kunt namelijk uw zonnebrand personaliseren met uw logo of persoonlijke boodschap. Bij AtmR Gifts geloven wij in het toevoegen van een persoonlijk tintje aan geschenken. Met onze mogelijkheden voor maatwerk kunt u uw bedrijf promoten door uw bedrijfslogo of persoonlijk boodschap te laten bedrukken op uw uitgekozen geschenk. Zo zijn uw geschenken niet alleen een geschenk voor uw medewerkers en relaties, maar ook gelijk een merkpromotie van uw bedrijf. Laat ons u helpen met uw bedrijfspromotie en zorg voor extra zichtbaarheid voor uw bedrijf.

Zorgeloze bezorging met AtmR Gifts

Laat uw geschenken bezorgen met onze uitgebreide service. Van het personaliseren van uw producten tot aan het leveren, wij verzorgen het hele pakket. Bezorging is mogelijk op meerdere locaties en zelfs naar verschillende landen in Europa. Geniet van een zorgeloze bezorging met AtmR Gifts en laat uw klanten en medewerkers genieten van de geschenken.

Als u vragen of hulp nodig heeft bij het vinden van een geschikt geschenk, dan helpen wij u graag! 

Vraag ons gerust om een vrijblijvende offerte! Voor aanvragen of informatie: info@atmrgifts.nl of T: + 31 (0)481- 36 65 20