Prijs

t/m

Kleur


Materiaal

Promo rugzak gepersonaliseerd met logo

Bekijk de uitgebreide collectie rugzakken met koord bij AtmR Gifts. Personaliseer uw rugzakken met ons hoogwaardige bedrukkingsproces, verras uw medewerkers en relaties en zorg tegelijkertijd voor meer merkbekendheid. 

Ontdek rugzakken met koord bij AtmR Gifts

Of u nu een tas wilt voor een dagje uit, een schoolreis of een heerlijke vakantie, een promo rugzak met koord is altijd een praktisch geschenk. Bij AtmR Gifts bieden we een breed scala rugtassen aan, die passen bij uw behoeften en voorkeuren. Rugzakken met trekkoord zijn populair vanwege hun kwaliteit en gebruiksgemak. Ze zijn licht van gewicht en compact, hierdoor zijn ze gemakkelijk om mee te nemen naar diverse activiteiten. Ook zijn ze duurzaam, doordat de rugzakken herbruikbaar zijn hoeven uw medewerkers en relaties geen wegwerptassen meer te kopen. Ook hebben wij tassen die zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals RPET. 

Bedruk uw rugzak met koord

Bij AtmR Gifts bieden we de optie om uw geschenken te laten personaliseren. Of het nu gaat om het toevoegen van uw logo, een persoonlijke boodschap of een uniek ontwerp, wij zorgen ervoor dat uw gewenste bedrukking op uw rugzak gedrukt word. Onze bedrukkingsmethode zorgen voor kwaliteit en een professionele uitstraling. Door rugtassen te laten personaliseren creëert u niet alleen een uniek geschenk, maar promoot u ook meteen uw merk of bedrijf. Ons team helpt u graag verder met uw gepersonaliseerde promo rugzak. 

Betrouwbare bezorging met AtmR Gifts

Bij AtmR Gifts vinden we het niet alleen belangrijk om producten aan te bieden van goede kwaliteit, maar streven wij ook naar een zorgeloze bezorging voor onze klanten. Omdat elke bestelling uniek is, bieden wij een flexibele bezorgservice aan. Zo leveren wij niet alleen in Nederland, maar ook in diverse Europese landen. Ook kunnen wij uw bestelling op meerdere adressen leveren, zo kunnen de ontvangers van uw geschenken deze gemakkelijk in ontvangst nemen. 

Ons team help u graag verder bij eventuele vragen of bij het vinden van een geschikt geschenk dat past bij u en uw bedrijf.

Vraag ons om een vrijblijvende offerte! Voor aanvragen of informatie: info@atmrgifts.nl of T: + 31 (0)481- 36 65 20