Prijs

t/m

Kleur

Softcover notitieboeken met logo

De Softcover notitieboeken zijn een must-have voor iedereen die graag aantekeningen maakt. Dankzij het flexibele ontwerp kunt u het overal mee naartoe nemen, en het past gemakkelijk in elke tas of zak. De zachte kaft zorgt voor een comfortabele schrijfervaring, terwijl het hoogwaardige papier ervoor zorgt dat uw notities mooi en netjes blijven. Of u nu een professional of creatief persoon bent, de softcovers zijn perfect voor al uw ideeën en gedachten.

Softcover notitieboeken
 
Een softcover notitieboek is met een zachte, flexibele kaft in tegenstelling tot een notitieboekje met een harde kaft. Softcovers hebben verschillende voordelen, waardoor ze populair zijn bij studenten, professionals en creatievelingen. Een van de belangrijkste voordelen van softcovers is dat ze lichtgewicht en gemakkelijk draagbaar zijn. Dit maakt ze ideaal voor gebruik onderweg, op het werk of op school. Het flexibele ontwerp maakt het ook mogelijk om het notitieboekje gemakkelijk in een tas of rugzak te steken, zonder dat er extra ruimte nodig is.
 
Softcover notitieboeken hebben over het algemeen ook meer flexibiliteit dan notitieboekjes met een harde kaft. Dit maakt het gemakkelijker om op ongelijke oppervlakken te schrijven en maakt het ook mogelijk om het boekje open te vouwen en volledig plat te leggen. Dit kan handig zijn bij het maken van aantekeningen tijdens vergaderingen, presentaties of in de collegezaal.
 
Relatiegeschenk 
 
Softcover notitieboeken kunnen een uitstekend relatiegeschenk zijn voor klanten, werknemers of zakelijke partners. Het is een handig en nuttig geschenk dat kan worden gebruikt op het werk, op school of thuis. Bovendien kunnen softcovers worden aangepast met het logo of de bedrijfsnaam van de ontvanger, waardoor het een persoonlijk en attent cadeau wordt.
 
E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20