Prijs

t/m

KleurStrand activiteiten met logo

Op zoek naar een geschikt zomergeschenk? Bij AtmR Gifts hebben wij een breed assortiment aan strand activiteiten. Laat de frisbees, tennissets of strandballen bedrukken met het logo of de slogan van uw bedrijf. Op het strand heeft u ze vast wel eens voorbij zien vliegen. De bedrukte strandactiviteiten zijn een geschikt relatiegeschenk voor uw relaties in de zomer.

Strand tennisset 
 
Pingpongen op het strand is een leuke en actieve manier om tijd door te brengen op het strand. Het is een populaire strandactiviteit die gespeeld kan worden door mensen van alle leeftijden en niveaus.
Pingpongen op het strand is een leuke manier om tijd door te brengen met vrienden en familie, en het kan ook helpen om fit te blijven en hand-oogcoördinatie te verbeteren. Het is een activiteit die kan worden aangepast aan de behoeften en vaardigheden van de spelers.
 

Frisbees

Frisbees zijn populaire speeltjes voor op het strand en worden vaak gebruikt voor verschillende spelletjes en activiteiten. Ze zijn lichtgewicht, gemakkelijk mee te nemen en kunnen worden gegooid over lange afstanden, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik op het strand. Frisbees zijn een leuke en gezonde manier om actief te blijven op het strand. Ze kunnen worden gebruikt voor verschillende spelletjes en activiteiten, en zijn geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en ontwerpen, waardoor er voor iedereen wel een frisbee te vinden is die past bij zijn of haar persoonlijke stijl en voorkeuren.

Strandballen
 
Strandballen zijn een populair strandaccessoire en worden vaak gebruikt voor verschillende activiteiten op het strand. Ze zijn lichtgewicht, gemakkelijk mee te nemen en kunnen worden gebruikt voor verschillende spelletjes en activiteiten.
Strandballen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren en worden meestal gemaakt van zacht en duurzaam materiaal, zoals plastic of rubber. Ze kunnen worden gebruikt om over te gooien, volleybal te spelen, te jongleren, of gewoon om te stuiteren. Bovendien zijn ze geschikt voor zowel kinderen als volwassenen en kunnen ze worden gebruikt in zowel ondiep als dieper water.
 
Relatiegeschenk
 
Strandartikelen kunnen een geweldig relatiegeschenk zijn, vooral in de zomermaanden wanneer veel mensen op zoek zijn naar verkoeling en vermaak op het strand. Door het geven van strandartikelen als relatiegeschenk laat u zien dat u om uw klanten of medewerkers geeft en hen wilt helpen genieten van hun vrije tijd.
Uw bedrijf blijft onder de aandacht en uw naamsbekendheid zal vergroten. Bekijk ook zomerpakketten, strandtassen of zonnebrillen waar u een logo op kunt laten zetten.
 

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20