Prijs

t/m

Kleur

Picknick artikelen met logo

Picknick artikelen zijn er in vele soorten en maten, van picknickmanden tot aan picknickkledenPicknick artikelen kunnen ook bedrukt worden met een persoonlijk ontwerp of logo, wat een goede manier kan zijn om een bedrijf of evenement te promoten en klantenloyaliteit te versterken. Bestel uw gewenste picknick artikelen bij AtmR Gifts!

Picknick artikelen

Picknick artikelen zijn items die worden gebruikt om buiten te eten en drinken, meestal op een openbaar park, in een bos of op het strand. Er zijn tal van picknickartikelen beschikbaar die het picknicken comfortabeler, gemakkelijker en leuker maken. Hier zijn enkele van de meest populaire picknickartikelen:

Picknickmanden: Picknickmanden zijn een klassiek item dat bij picknicken wordt gebruikt. Ze bevatten vaak borden, bestek, glazen en servetten en hebben meestal een geïsoleerd compartiment om voedsel koel te houden.
 
Koelboxen: Koelboxen zijn handig om voedsel en drankjes koud te houden tijdens een picknick. Ze zijn er in verschillende maten en stijlen en sommige hebben zelfs wielen voor gemakkelijk transport.
 
Picknickkleden: Een picknickkleed is een essentieel item voor een picknick. Ze zijn er in verschillende maten en stijlen en bieden een comfortabele ondergrond om op te zitten en te genieten van de maaltijd.
 
Picknick artikelen met bedrukking
 
Er zijn tal van picknick artikelen die u kunt laten bedrukken om uw merk, evenement of organisatie te promoten. Veel Picknick artikelen kunnen worden bedrukt met een gepersonaliseerd ontwerplogo of boodschap, waardoor ze perfect zijn voor promotiedoeleinden of als relatiegeschenk voor klanten en medewerkers. Net als bij veel andere producten is het mogelijk om veel picknick artikelen te laten bedrukken met een persoonlijk logo, afbeelding of tekst. Dit kan worden gedaan om een bedrijf, merk of evenement te promoten, of gewoon als een persoonlijk tintje aan de picknick uitrusting.
 
E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20