Geen filteropties mogelijk

Cornerclip met logo

Cornerclips zijn papierklemmen die hoekjes van papieren vasthouden. Ze kunnen worden bedrukt met een logo of afbeelding naar keuze en zijn daarmee een origineel en effectief promotieartikel. U kunt uw gewenste cornerclip bestellen bij AtmR Gifts.

Cornerclips

Cornerclips zijn papierklemmen die speciaal zijn ontworpen om documenten op een stijlvolle en praktische manier bij elkaar te houden. Door hun unieke ontwerp en flexibiliteit kunnen ze worden gebruikt om hoeken van documenten vast te klemmen en zo een professionele uitstraling te geven aan uw presentaties, rapporten en andere zakelijke documenten. Daarnaast kunnen cornerclips worden bedrukt of gegraveerd met uw logo, wat ze een geweldig promotieartikel maakt voor uw bedrijf.

Cornerclips met opdruk

U kunt de cornerclips laten bedrukken met uw bedrijfsnaamlogo of slogan. Hierdoor kunt u uw cornerclips helemaal naar wens personaliseren en bijvoorbeeld inzetten als promotiemateriaal tijdens beurzen of evenementen. Zo geeft u niet alleen een handig geschenk aan uw klanten, maar versterkt u ook nog eens uw merknaam.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20