Prijs

t/m

Kleur
Hardcover notitieboeken met logo

Een notitieboekje met harde kaft is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een stijlvol, duurzaam en praktisch schrijfmiddel. Het biedt extra bescherming en stevigheid voor belangrijke notities en kan tegen een stootje. AtmR Gifts biedt een ruim assortiment aan.

Hardcover notitieboeken

Een hardcover notitieboek is een klassieke keuze voor wie op zoek is naar een duurzame en stevige optie. Het biedt extra bescherming voor uw notities en kan tegen een stootje. Bovendien is het vaak iets groter dan notitieboekjes met zachte kaft, wat meer ruimte biedt om te schrijven of te tekenen. Het harde oppervlak van de kaft biedt ook een stabiel schrijfoppervlak, wat handig kan zijn als u onderweg bent en geen bureau in de buurt heeft.

Relatiegeschenk 

Een hardcover notitieboek is een uitstekend relatiegeschenk voor klanten, medewerkers en partners. Het is een praktisch cadeau dat vaak dagelijks gebruikt wordt, waardoor de ontvanger regelmatig aan uw bedrijf zal denken. Door het toevoegen van een gepersonaliseerde boodschap, het bedrukken van het logo of het toevoegen van een uniek ontwerp kunt u het notitieboekje een persoonlijk tintje geven en het extra speciaal maken voor de ontvanger. Bovendien laat het als geschenk zien dat u de ontvanger waardeert en dit kan de relatie versterken.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20