Prijs

t/m

KleurKeycords & Lanyards met logo

Wilt u een keycord/lanyard bedrukken met uw logo? Bij AtmR Gifts laat u gemakkelijk uw logo, slogan of boodschap op de keycords drukken. Met de lanyard promoot u uw bedrijf op een subtiele manier. Schenk uw relaties en medewerkers een handig keycord met uw logo.

Keycord en lanyard

Een keycord of lanyard is een koord die u om uw nek kan dragen en waar u uw sleutels of iets anders aan kunt hangen.Wij hebben keycords met en zonder kliksluiting. Een keycord is meestal een kort koord dat om de nek wordt gedragen en waaraan een sleutelbos of ID-kaart kan worden bevestigd. Het is vaak gemaakt van nylon of polyester en heeft een metalen clip of haak waarmee het kan worden bevestigd aan de sleutels of ID-kaart. Een lanyard is een iets langer koord dat ook om de nek wordt gedragen, maar dat vaak wordt gebruikt voor het dragen van badges, toegangspassen, of ID-kaarten op de werkplek. Het kan gemaakt zijn van verschillende materialen zoals nylon, katoen of polyester en kan variëren in breedte en stijl. Beide keycords en lanyards zijn handige accessoires voor het bij je dragen van belangrijke voorwerpen en kunnen ook worden gebruikt om een persoonlijk tintje toe te voegen aan je outfit of om je merk te promoten op evenementen of bijeenkomsten.

Keycord en lanyard met logo

Het bedrukken van een keycord of lanyard met een logo blijft een populair promotie artikel. Laat het logo van het bedrijf drukken op het keycord in de kleuren van uw huisstijl. Een keycord met opdruk is een simpele manier om uw bedrijf op een subtiele manier te promoten. U zal ongemerkt veel zichtbaarheid genereren op bijvoorbeeld een beurs of festival. De bezoekers van de evenementen kunnen direct zien van welk bedrijf u bent door het logo op uw keycord. Ook kunt u de keycords cadeau doen aan uw medewerkers. Uw medewerkers kunnen hun belangrijke sleutels of usb-sticks aan de keycord hangen en rond hun nek dragen. Naast dat het keycord met logo van uw bedrijf handig is voor de medewerkers, is het ook direct zichtbaar voor de festival bezoekers dat uw medewerkers werkzaam zijn op het festival terrein en ze bij hen terecht kunnen voor vragen. Met uw logo op een keycord of lanyard maken u en uw medewerkers effectief reclame voor het bedrijf. Bekijk ook onze andere bedrukte artikelen die geschikt zijn voor een festival, zoals de regenponcho’s en polsbandjes.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20