Prijs

t/m

KleurStrandballen op maat

Ontdek onze opblaasbare strandballen, ideaal voor zomerplezier! Personaliseer ze met uw logo voor unieke geschenken aan medewerkers en relaties. Kies uit een scala aan kleuren en formaten voor de perfecte stranddag. 

Ontdek onze strandballen

Ontdek onze collectie opblaasbare strandballen voor een zomer vol plezier! Onze strandballen zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en formaten, perfect voor op het strand, bij het zwembad of in de tuin. Wij bieden verschillende strandballen aan van goedkope strandballen tot premium strandballen. Doordat de strandballen opblaasbaar zijn, zijn deze gemakkelijk mee te nemen in bijvoorbeeld uw koffer. Omdat de strandballen in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn is er altijd wel een strandbal dat past bij uw wensen, behoeften of bij uw huisstijl.

Personaliseer strandballen met uw logo

Onze strandballen zijn niet alleen leuk om mee te spelen op het strand, maar ze bieden ook een mogelijkheid om een persoonlijk tintje toe te voegen. Met onze bedrukkingsmogelijkheden kunnen deze strandballen op maat worden gepersonaliseerd met uw logo, persoonlijke boodschap of uniek ontwerp. Het bedrukken van strandballen met uw eigen logo of boodschap maakt ze niet alleen uniek, maar ook functioneel als promotiemiddel.

Betrouwbare bezorging met AtmR Gifts

Bestel uw gepersonaliseerde strandballen bij AtmR Gifts met een zorgeloze bezorging. Ons team staat klaar om u bestelling op tijd en in goede staat te leveren, met flexibele bezorgopties door heel Nederland en diverse landen in Europa. Ook kunnen wij uw bestelling bezorgen op meerdere adressen, zodat de ontvangers van uw geschenken deze gemakkelijk in ontvangst kunnen nemen. 

Wij helpen u graag verder met het beantwoorden van uw vragen of bij het zoeken van een geschenk dat past bij u en uw bedrijf, ons team staat voor u klaar!

Vraag ons om een vrijblijvende offerte! Voor aanvragen of informatie: info@atmrgifts.nl of T: + 31 (0)481- 36 65 20