Prijs

t/m

Kleur

Hoofdbanden met uw logo

Ontdek de veelzijdige hoofdbanden van AtmR Gifts, perfect als geschenk voor medewerkers en relaties. Personaliseer ze met uw logo of persoonlijke boodschap voor een unieke uitstraling en als een leuk geschenk voor uw medewerkers en relaties. 

Ontdek hoofdbanden bij AtmR Gifts

Bent u op zoek naar een leuk geschenk voor uw medewerkers of relaties? Ontdek dan de veelzijdige hoofdbanden van AtmR Gifts. Of het nu gaat om het achterlaten van een sportieve indruk of om comfort tijdens het sporten, onze hoofdbanden bieden de perfecte oplossing. Deze hoofdbanden beiden comfort en functionaliteit, ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Onze collectie hoofdbanden bevat verschillende stijlen, kleuren en maten, zo is er altijd een optie die past bij uw behoeften en voorkeuren. 

Personaliseer met uw logo

Bij AtmR Gifts geloven we in het toevoegen van een persoonlijk tintje aan geschenken. Maak uw hoofdband uniek door deze te voorzien van uw logo of persoonlijke boodschap. Hiermee creëert u niet alleen een praktische accessoire, maar ook een uniek relatiegeschenk waarmee u uw naamsbekendheid kunt vergroten. Onze zweetbandjes kunnen worden bedrukt of geborduurd met uw logo of boodschap. Creëer een blijvende indruk op uw medewerkers en relaties met uw gepersonaliseerde hoofdband.

Ons textiel assortiment

Bij AtmR Gifts bieden we niet alleen hoofdbanden aan. Ontdek ook onze uitgebreide collectie bandana's, handschoenen en sjaals. Of u nu op zoek bent naar een accessoire om uw outfit compleet te maken of naar functionele items voor bescherming en comfort. U kunt kiezen uit verschillende stijlen, materialen en kleuren om uw look af te maken. Of het nu een zonnige dag is aan het strand, een frisse wandeling of een sportieve activiteit, onze bandana's, handschoenen en sjaals bieden u comfort en functionaliteit. Verras uw medewerkers en relaties met unieke geschenken, die ook nog eens goed van pas komen. 

Vraag ons om een vrijblijvende offerte! Voor aanvragen of informatie: info@atmrgifts.nl of T: + 31 (0)481- 36 65 20