Materiaal


SeatZac met logo

SeatZac als zomergeschenk bestellen? De opblaasbare Seat Zac is de zitzak die je snel en eenvoudig met lucht vult om zo een heerlijke chillplek te creëren op het strand, midden in het park, tijdens een festival of een andere plek! Waar u ook bent pak dan gewoon de SeatZac zitzak. De originele SeatZac versie in diverse kleuren direct bij ons beschikbaar.

Deze opblaasbare chill bag met uw logo bedrukt geven als zomergeschenk, kerstpakket, eindejaarsgeschenk of als relatiegeschenk? Wij kunnen de SeatZac ook met uw logo bedrukken. Hét hipste zomer en strand cadeau van nu.

Wij bieden u verschillende standaardkleuren aan, die eenvoudig bedrukt kunnen worden met uw logo of slogan. Met de SeatZac Chillbag geeft u altijd een stoel bij u. De zitzak is erg licht van gewicht en ideaal voor een dagje strand. U hoeft de SeatZac niet op te pompen, want de SeatZac kan zichzelf vullen met lucht. Wilt u aan het einde van een dagje strand naar huis? Laat dan de lucht uit de SeatZac chillbag, vouw hem op en stop hem in de bijbehorende zak. Zo kunt u de SeatZac compact en eenvoudig meenemen.

De zitzak is gemaakt van het sterke materiaal polyester. U kunt er gerust buiten op het strand of in de tuin opgaan zitten. Geef de bedrukte zitzak weg aan uw relaties als geschenk. Zij zullen hier erg veel plezier aan gaan beleven. Elke keer als de Seat Zac tevoorschijn wordt getoverd zullen uw relaties een positieve herinnering krijgen aan uw bedrijf. De SeatZac is niet alleen geschikt voor het strand of de tuin, maar kan ook worden meegenomen naar een festival of camping. Een dagje strand is niet compleet zonder een lekker koud drankje. 

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20