Prijs

t/m

KleurCorrectbook met uw personalisatie

Een correctbook personaliseren met uw naam, tekst of logo? Met dit originele, unieke, uitwisbare boekje heeft u geen papier meer nodig. AtmR Gifts heeft een leuk en duurzaam geschenk voor uw relaties of medewerkers.

Duurzaam met AtmR Gifts

Bij AtmR Gifts is duurzaamheid van groot belang. Onze toewijding aan een duurzaam assortiment relatiegeschenken en gifts komt voort uit onze sterke overtuiging dat wij gezamenlijk verantwoordelijkheid dragen voor mens, milieu en de maatschappij. We kiezen voor producten die minder impact hebben op de planeet en die lang meegaan. Dit resulteert in kwalitatieve en ethische verantwoorde keuzes voor onze klanten, terwijl we tegelijkertijd bewustzijn creëren over duurzame opties. Voor ons draait duurzaamheid om het creëren van een betere toekomst.

Duurzaam correctbook

CorrectBook is een innovatief merk dat duurzame notitieboeken aanbiedt, ontworpen met herbruikbare pagina's. Het unieke aspect van CorrectBook is dat u met een speciale pen op de pagina's kunt schrijven en de inkt vervolgens kunt uitwissen, waardoor de notitieboeken keer op keer opnieuw kunnen worden gebruikt.

Dit concept sluit goed aan bij de groeiende vraag naar duurzame en milieuvriendelijke producten. Door herbruikbare notitieboeken te gebruiken, verminderd u de hoeveelheid papierafval. Bovendien heeft CorrectBook een sociaal initiatief, voor elk verkocht notitieboek doneert het bedrijf een uitwisbaar schrijfproduct aan scholen in ontwikkelingslanden.

Assortiment correctbook

Dit duurzame notitieboek is geheel herbruikbaar. Op de whiteboard pagina’s kunt u met een speciale stift, gemakkelijk uw notities schrijven. Als u de notities niet meer nodig hebt, wist u ze snel weer uit. Bij elk correctbook zit een gratis speciale stift. Het notitieboekje is verkrijgbaar in verschillende formaten. U heeft de keuze uit verschillende formaten zoals A4, A5, A6 formaat. Naast het logo van uw bedrijf kunt u de kleur aanpassen van het boekje, zodat hij perfect past bij de huisstijl van het bedrijf. U kunt kiezen uit veel verschillende kleuren.

Correctbook als relatiegeschenk

Het schrijven in een correctbook is niet veel anders dan op papier. Uw notities zullen binnen enkele seconden droog zijn en vlekken daarna niet meer. Heeft u aantekeningen gemaakt die u liever niet wilt uitwissen? Gebruik dan de correctbook app en scan uw notities in. Een ideaal geschenk voor uw relaties en medewerkers. Kijk ook eens naar onze eco tassen. In de tassen kan het Correctbook makkelijk worden meegenomen.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20