Prijs

t/m

Kleur


Overhemden met uw logo

Bent u op zoek naar stijlvolle overhemden en blouses? Bij AtmR Gifts bieden we een scala aan overhemden die u kunt personaliseren met uw logo of persoonlijke boodschap. Vul uw bedrijfskleding aan voor uw medewerkers of verras uw relaties met een uniek geschenk. Laat ons u helpen bij het creëren van een professionele uitstraling van uw team of een unieke verrassing voor uw relaties. 

Ontdek ons assortiment overhemden en blouses

Bij AtmR Gifts vindt u een ruime selectie overhemden en blouses voor mannen en vrouwen. U kunt kiezen uit diverse kleuren en prints, we bieden overhemden en blouses met zowel lange als korte mouwen. Blouses zijn veelzijdige kledingstukken die perfect zijn voor verschillende gelegenheden. Ze variëren van een zakelijk look tot aan een casual uitstraling, ze kunnen op verschillende manieren worden gedragen afhankelijk van de gelegenheid. Overhemden zijn essentieel in elke garderobe. Kies uit verschillende stijlen en materialen, van katoen tot aan zijde.

Maatwerk bij AtmR Gifts

Overhemden en blouses met uw logo zijn niet alleen kledingstukken, maar ook uitstekende relatiegeschenken voor uw medewerkers en relaties. Met hoogwaardige druk- en borduurtechnieken kunnen we uw logo of persoonlijke boodschap toevoegen aan de overhemden en blouses. Of het gaat om een logo op de borst of een opvallende boodschap op de rug, de mogelijkheden zijn eindeloos. Bedrukte kledingstukken bieden niet alleen een kans om uw merk te promoten, maar zorgt ook voor het gevoel van eenheid binnen uw team. 

Uw geschenk bezorgen met AtmR Gifts

Bij AtmR Gifts streven we naar een zorgeloze levering van uw pakket. Ons toegewijde team staat paraat om op maat gemaakte voorstellen te bieden die aan uw behoefte voldoen. We leveren niet alleen binnen Nederland, maar ook in verschillende landen in Europa. Ook bieden wij de mogelijkheid om uw geschenken te verzenden naar meerdere adressen, zo kunnen uw medewerkers en relaties hun geschenken eenvoudig in ontvangst nemen. 

Heeft u nog vragen over onze producten of heeft u hulp nodig met een geschenk dat goed aansluit op u en uw bedrijf? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen, wij staan altijd klaar om u te helpen!

Vraag ons om een vrijblijvende offerte! Voor aanvragen of informatie: info@atmrgifts.nl of T: + 31 (0)481- 36 65 20