Prijs

t/m

Kleur
Camelbak met logo bedrukking

Wilt u ook kwaliteits drinkflessen met logo van Camelbak bestellen? Bestel dan uw bedrukte Camelbak drinkflessen met eigen logo bij AtmR Gifts. Wij kunnen uw Camelbak drinkflessen bedrukken of graveren. Wij leveren de Camelbak vacuümflessen ook voor bedrijven. Deze thermosdrinkflessen zorgen ervoor dat je drankjes koud of warm blijven.

 

Collectie drinkflessen
 
De collectie drinkflessen van camelbak bestaat ook uit de Eddy 750 ml Tritan™ drinkfles, de Podium Chill fles, de Chutemag van Camelbak is populair. Er zijn ook vacuüm geïsoleerde flessen. Deze drinkfles is ook populair bij defensie en wordt veel gebruikt door militairen. 
Enkelwandig, duurzaam Tritan™ materiaal. De fles is bestand tegen breken, vlekken en geuren. De flessen zijn vaak voorzien van een schroefdeksel met morsbestendig bijtklepje en handgreep. De brede opening is ideaal voor gemakkelijk reinigen en vullen. De capaciteit is 750ml. De flessen worden gepresenteerd in een exclusieve originele CamelBak geschenkverpakking. 
 
CamelBak
 
CamelBak is hét merk als het gaat om herbruikbare drinkflessen. De camelbag flessen hebben een goede kwaliteit en zijn daardoor duurzaam! Camelbag beschikt over een ruime keuze leverbaar kleurengamma, waardoor je snel een favoriet vindt. Bij onze getoonde "CamelBak drinkflessen" zie je alle uitvoeringen en mogelijkheden. Wij kunnen alle Camelbak flessen bedrukken voor u. Vraag ons naar de mogelijkheden 
 

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20