Bedrukte Gadgets en elektronische gadgets met logo

Elektronica en Gadgets met bedrukkingen

Bij AtmR Gifts heeft u keuze uit verschillende soorten interessante gadgets en andere elektronische artikelen. Deze artikelen kunnen allemaal voorzien worden van een opdruk met uw logo of tekst! Tegenwoordig is het geven van leuke elektronische gadgets populair, daarom zullen uw relaties deze handige en praktische productgroep ook zeer waarderen. Wilt u een vrijblijvend offerte voorstel? Wij helpen u graag! E: info@atmrgifts.nl T: +31 (0) 481 36 65 44

Gadgets en elektronische gadgets bedrukken met uw logo

Het bedrukken van gadgets doet u bij ons als echte specialist. Atmrgifts.nl is de specialist op het gebied van het bedrukken van diverse elektronische gadgets, powerbanks, opladers, multikabels waaronder de bekende xoopar octopus met logo en handige telefoon accessoires. De bedrukte gadgets van atmrgifts.nl zijn al leverbaar vanaf kleine oplages en te bedrukken tot meerdere kleuren. Alle gadgets en elektronica kan bedrukt worden met uw logo maar de geschenken zijn ook onbedrukt leverbaar. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Bedrukte gadgets met uw eigen logo

Met leuke promotiegadgets heeft u een artikel in dat de klant, bezoeker of relatie graag ontvangt. Alle handige en onderscheidende gadgets kunnen door ons worden bedrukt. U valt dan echt op! Uw bedrijf komt op deze manier echt onder de aandacht.

Bedrukte audio gadgets

Bent u op zoek naar audio of elektronische gadgets van een degelijke en hoogstaande kwaliteit? Wij staan garant voor een leuk aanbod bedrukte audio gadgets. Kies bijvoorbeeld voor een mooie handige, bedrukte portable bluetooth speaker of een MP4 speler.

Computer en kantoor gadgets

Ook computer en kantoor gadgets kunt u door ons laten bedrukken. Het kantoor of de werkplek is de plaats bij uitstek om uw bedrijf te promoten! Kies dan ook voor een opvallend maar functioneel gadget dat vaak gebruikt zal worden. Zo bent u er zeker van dat uw onderneming iedere keer weer onder de aandacht komt. U kunt kiezen uit een ruim assortiment, waaronder pennen, laser presenters en zelfs draagbare scanners!

Bedrukte kabels en stekkers

Natuurlijk kunt u ook bedrukte kabels en stekkers met logo laten bedrukken bij ons. Van oplaadkabel tot USB stekkers, we hebben het allemaal in ons assortiment. U kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld een USB- HUB te bedrukken voor uw relaties. Deze functionele gadgets komen altijd handig van pas en worden door iedere ontvanger gewaardeerd.

Opladers bedrukken en multikabels

U kent het ongetwijfeld, het komt nogal eens voor dat een oplader op een belangrijk moment thuis ligt of buiten bereik is. Met een bedrukte oplader als praktisch en functioneel relatiegeschenk zorgt u ervoor dat uw bedrijf onder de aandacht komt. Wij bieden een breed scala aan verschillende USB opladers en multikables met logo, maar zeer opvallend zijn bijvoorbeeld onze XOOPAR octopus multikabels met logo.

Telefoon en tablet bedrukken

Uiteraard mogen veelgebruikte telefoon en tablet gadgets niet in ons assortiment ontbreken. Maak een keuze uit ons ruime aanbod en u bent verzekerd van een gadget die in het oog springt en keer op keer gebruikt wordt door uw relatie!

Waarom kiezen voor AtmR Gifts

Bij AtmR Gifts zijn uw geschenken te personaliseren naar uw eigen wensen. Of u nu uw eigen logo, bedrijfsnaam of zelfs een leuke tekst op het artikel wilt, het is bij ons allemaal mogelijk. Wilt u meer weten over onze producten? Of heeft u misschien nog andere vragen? Neem dan gerust contact op met ons! Wij staan ook voor u klaar als u advies nodig heeft over bijvoorbeeld welk geschenk het beste bij u past. Wij helpen u graag! E: info@atmrgifts.nl T: +31 (0) 481 36 65 44