Kleur


USB Sticks

Bedrukte USB-Sticks

USB-Sticks bedrukt met uw logo, tekst, of reclameboodschap? Bij ons kunt u kiezen uit alle soorten en maten bedrukte USB-Sticks. Goede bedrukte reclame USB sticks met logo bestel je snel en veilig bij atmrgifts.nl Als USB stick importeur kopen wij direct in zonder tussenkomst van dealers. Wij kunnen hierdoor snel leveren en competitieve prijzen afgeven. Alle USB sticks bedrukken wij met logo in onze eigen moderne drukkerij. Wij hebben een uitgebreide collectie USB modellen, maar u kunt bij ons ook terecht voor custom made USB sticks. Dit betekend een unieke USB stick compleet in eigen vorm uitgevoerd gemaakt van soft PVC materiaal. Ook deze zijn bij ons te bestellen. Een USB stick is dus een handig en praktisch cadeau om weg te geven! USB-Sticks gaan jaren mee en zullen zo goed als gegarandeerd gebruikt worden! verras uw relaties dus nu met een USB stick bedrukt met uw logo! Wilt u een vrijblijvend offerte voorstel? Wij helpen u graag! E: info@atmrgifts.nl T: +31 (0) 481 36 65 44

USB sticks met logo

Wat zijn de trends?

USB sticks met logo zijn ideale geheugensteuntjes in zakformaat. USB sticks zijn altijd handig en onmisbaar. Dit geldt voor bedrijfsleven, maar ook thuis. USB sticks met logo uitgevoerd in natuurlijke materialen kan ook. Je ziet dit niet alleen terug in mode, interieur en kunst, maar ook in gadgets. Onder natuurlijke materialen vallen onder meer kurk, marmer, hout en karton. Wij hebben ook houten usb sticks in ons assortiment of USB sticks gemaakt van Bamboe. Deze trendy gadgets lenen zich uitstekend als visitekaartjes. Wij kunnen ook usb sticks met bedrijfslogo bedrukken. Ook is het mogelijk om de USB sticks te voorzien van een zogenaamd globe light logo. Het logo licht dan op. Het logolampje op de USB gaat branden zodra je deze in de computer of laptop stopt. Een usb stick met logo bedrukken was nog nooit zo makkelijk.

 

USB sticks bedrukt

Vraag bij ons gerust een digitaal drukvoorbeeld aan

Ben je op zoek naar usb sticks bedrukt met reclame? Wij sturen je bij een opdracht altijd eerst een digitaal drukvoorbeeld vooraf.  Dit is een digitale weergave van bedrukte usb sticks. Voordeel bij ons is dat je bedrukte USB sticks razendsnel kan bestellen. De gewenste gadgets gaan na goedkeuring direct de productie in! Mocht je eerst nog een sample van een bedrukte usb stick wensen?

 

USB stick bedrukking

Welke mogelijkheden?

Full colour bedrukken, lasergravure, tamponprint en een digitaal druk. Het zijn de meest  gebruikte (druk)technieken en maken van jouw USB stick een uniek reclame product. Tampondruk wat is dat? Met een soort  stempel, de tampon, wordt jouw logo gedrukt op de stick. Lasergravure kan ook, deze traditionel techniek is duurzamer omdat het slijtvast is. De usb stick met bedrukking kan ook met full colour bedrukking.  Deze techniek betreft een CMYK bedrukking en dan is het mogelijk om bijna alle kleuren van de regenboog op de usb te bedrukken. Wil je meer informatie over de bedrukkingmogelijkheden of een goed advies? Bel, chat of e-mail met onze verkoopspecialisten!

 

Gepersonaliseerde USB sticks

Ik zou heel graag een volledig gepersonaliseerde USB stick willen, maar ik heb slechts een beperkte levertijd. Vraag ons gewoon naar de mogelijkheden en wij kunnen snel een indicatie of  leverdatum van een gepersonaliseerde usb stick geven. We kunnen je ook helpen met een uniek eigen design. Onze designers maken graag een vrijblijvend ontwerp. Wilt u zelf een USB stick ontwerpen dat kan ook dan sturen wij een template waar u zelf mee aan de slag kan! Wil je meer weten over een gepersonaliseerde usb stick of usb personaliseren? Bel, chat of e-mail met onze productexperts. E: info@atmrgifts.nl T: +31 (0) 481 36 65 44