Kleur
Bamboe pennen

Bamboe pennen zijn een populaire en duurzame optie voor mensen die op zoek zijn naar een milieuvriendelijke alternatief voor traditionele plastic pennen. Ze zijn sterk, comfortabel en verkrijgbaar in verschillende ontwerpen en stijlen. U kunt uw favouriete bamboe pen laten bedrukken met uw eigen logo of ontwerp bij AtmR Gifts.

Bamboe pennen als relatiegeschenk
 
Bamboe pennen zijn een populaire en duurzame optie voor mensen die op zoek zijn naar een milieuvriendelijke alternatief voor traditionele plastic pennen. Gemaakt van de vezels van de bamboo plant, zijn ze niet alleen duurzaam, maar ook sterk en comfortabel om te gebruiken. Een groot voordeel van bamboe pennen is dat ze milieuvriendelijker zijn dan pennen gemaakt van plastic of andere synthetische materialen. Bamboe is een snelgroeiende plant die weinig water en meststoffen nodig heeft om te groeien en bamboe pennen kunnen op het einde van hun levensduur worden gecomposteerd.
 
Bamboe pennen met opdruk
 
Bamboe pennen zijn beschikbaar in verschillende maten, ontwerpen en stijlen, van basic tot meer geavanceerde modellen met extra functies. Ze zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren en patroontjes, waardoor ze gemakkelijk aan te passen zijn aan persoonlijke smaak en stijl. Ook kunt u uw favoriete bamboe pen laten bedrukken met uw eigen logo of ontwerp bij AtmR Gifts.
 
E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20