Prijs

t/m

Kleur
Audio oordopjes

Oordopjes kunnen worden bedrukt met een logo, tekst of afbeelding om ze te personaliseren als promotiemiddel. Dit is een populaire manier om je merk of product te promoten op beurzen, events of bij verkoop. Er zijn verschillende manieren om oordopjes te bedrukken, afhankelijk van het type oortjes en de bedrukkingsmethode. Bestel uw gewesnte oortjes bij AtmR Gifts!

Oordopjes
 
Oordopjes zijn kleine, draadloze of bedrade apparaten die worden gedragen in of op de oren om muziek, audioboeken, of telefoongesprekken te beluisteren. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, en sommige modellen zijn specifiek ontworpen voor bepaalde activiteiten, zoals sporten of reizen. Er zijn twee hoofdtypen oordopjes: in-ear en over-ear. In-ear oortjes worden geplaatst binnenin het oor en worden vaak beschouwd als comfortabeler en handiger om mee te nemen, terwijl over-ear oortjes worden geplaatst rond de oorschelp en worden beschouwd als zwaarder maar met betere geluidskwaliteit. Sommige beschikken over functies zoals noise cancelling (ruisonderdrukking), waarmee ongewenste achtergrondgeluiden worden gedempt, en stemassistentie, die toegang biedt tot digitale assistenten zoals Siri of Google Assistant. Sommige oortjes zijn ook waterbestendig en stofdicht, wat ze geschikt maakt voor outdoor activiteiten.
 
Oordopjes bedrukken
 
Ze zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen en bieden een breed scala aan functies en mogelijkheden. Oordopjes kunnen ook worden bedrukt met een bedrijfslogo, tekst of een afbeelding om ze te personaliseren en te gebruiken als promotiemiddel. Bedrukte oordopjes zijn een populaire manier om je merk of product te promoten op beurzen, events of bij de verkoop. Laat uw favoriete oortjes bedrukken bij AtmR Gifts
 
E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20