Prijs

t/m

Kleur
Bedrukte Impact flessen met logo

Help als bedrijf een steentje bij aan het verbeteren van het milieu en stimuleer een gezonde levensstijl door herbruikbare drinkflessen te gebruiken. Laat de gewenste waterflessen bedrukken met het logo van uw bedrijf en u zorgt ook nog eens op een makkelijke manier voor meer naamsbekendheid. Zo'n waterfles gaat overal mee naartoe, dus is overal zichtbaar! Waterflessen bedrukken regelt u bij AtmR Gifts moeiteloos en snel.

IMPACT flessen

IMPACT is overtuigd dat transparantie een belangrijk onderdeel is van duurzaamheid. De nieuwe IMPACT collectie is gericht op het beëindigen van greenwashing en het delen van de echte verhalen over duurzaamheid. IMPACT gelooft dat traceerbaarheid en duurzaamheid nauw met elkaar verbonden zijn en als marktleiders willen we de weg vrijmaken voor de rest van de industrie. De IMPACT collectie bestaat uit producten die een positieve impact hebben op watergebruik.

Imapact flessen bedrukken

Impact flessen bedrukken is een effectieve manier om uw merk of boodschap te promoten en tegelijkertijd bij te dragen aan een duurzamere wereld. Impact flessen zijn namelijk gemaakt van gerecycled materiaal en zijn zelf ook weer recyclebaar. Door het bedrukken van impact flessen draagt u niet alleen bij aan een duurzamere wereld, maar promoot u ook nog eens uw merk of boodschap op een effectieve manier.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20