Kleur
Duurzaam en Eco

Leuke duurzame relatiegeschenken en gifts bedrukken met uw logo?

AtmR Gifts heeft een uitgebreide innovatieve collectie duurzame relatiegeschenken en premiums. Ons uitgebreide assortiment originele en duurzame geschenken is er op gericht om u als bedrijf of organisatie te helpen en te promoten. Wij leveren uw duurzame relatiegeschenken met logobedrukking snel en met een uitstekende service in Nederland maar ook Europa indien gewenst. Wij helpen u graag! E: info@atmrgifts.nl T: +31 (0) 481 36 65 44

 

 

Duurzame Gifts & Geschenken

Ecogifts en eco relatiegeschenken bedrukken doet u bij AtmR Gifts! Wij beschikken over een groot aanbod van originele duurzame, groene geschenken en premiums en milieuvriendelijke artikelen. Elk unieke product van AtmR Gifts kan bedrukt worden met uw eigen logo. Door te kiezen voor duurzame geschenken geeft u een boodschap af richting uw klanten en relaties. Het toont tevens maatschappelijke betrokkenheid, toekomstgericht denken en duurzaamheid uit. Geef uw bedrijfsimago een duurzaam gezicht.

 

Wij inspireren u voor ecologische relatiegeschenken

Denk bijvoorbeeld ook eens aan leuke water- en energiebesparende duurzame bedrukte gadgets, zoals producten op zonne-energie, energiebespaarboxen of een mooie bedrukte douchecoach; Ook zijn wij leverancier van Promotionele producten met een verhaal, denk hierbij aan de Dopper waterfles met logo of de nieuwe Join the Pipe fles ook mag de Tony’s Chocolonely reep hier niet ontbreken. Duurzame relatiegeschenken gemaakt van milieuvriendelijke grondstoffen zijn hip. Denk hierbij aan een populaire opvouwbare bedrukte shopper of opvouwbare boodschappentas met logo gemaakt van gerecycled PET. Ook een duurzame Biokatoenen tas bedrukt, fairtrade tassen met logo papieren tassen bedrukt of pennen van bamboe zijn gewilde producten; Ook de Bamboekoffiebeker si een gewild logoitem. Originele groene relatiegeschenken, zoals bedrukte groeipapier met uw logo, bedrukte zaadzakjes met logo of bloembollen maken deel uit van onze groene collectie bedrukte geschenken; Ook Smaakvolle producten met uw logo, zoals bedrukt fruit zoals een bedrukte appel met logo, of een Fair Trade chocoladereep behoren tot de mogelijkheden.

 

Het is onze uitdaging om voor ieder bedrijf of organisatie een origineel en passend relatiegeschenk aan te kunnen bieden. Wanneer u uw bedrukte greengifts laat bedrukken met uw logo heeft u een origineel en creatief duurzaam relatiegeschenk voor uw klanten en medewerkers. Ookvoor op beurzen en evenementen kunt u zo goed voor de dag komen met leuke groene en duurzame beurs weggevers. Wij staan klaar om u te helpen en adviseren voor leuek duurzame geschenken!

 

Waarom kiezen voor AtmR Gifts

Bij AtmR Gifts zijn uw geschenken te personaliseren naar uw eigen wensen. Of u nu uw eigen logo, bedrijfsnaam of zelfs een leuke tekst op het artikel wilt, het is bij ons allemaal mogelijk. Wilt u meer weten over onze producten? Of heeft u misschien nog andere vragen? Neem dan gerust contact op met ons! Wij staan ook voor u klaar als u advies nodig heeft over bijvoorbeeld welk geschenk het beste bij u past. Wij helpen u graag! E: info@atmrgifts.nl T: +31 (0) 481 36 65 44