Kleur


Lollies

Op zoek naar een leuk en lekker geschenk? Bij AtmR Gifts hebben wij de lollies voor u. laat de lolly’s bedrukken met het logo van uw bedrijf. De bedrukte lollies zijn ideaal als weggever op een beurs of aan uw relaties. Volwassen en kinderen zijn beide dol op lolly’s.

Bedrukte lolly’s 

De bedrukte lolly’s blijven een populair geschenk onder jong en oud. De lolly’s met logo worden gemaakt van gehard suiker en kunnen op smaak gebracht worden met verschillende smaakstoffen. Laat de lollies en de verpakking ervan bedrukken met het logo, een naam, slogan of korte boodschap van uw bedrijf. U kunt voor de promotie van uw merk of bedrijfsnaam kiezen uit verschillende soorten lolly’s.

Soorten lolly's

Knotslolly’s zijn erg populair, maar u kunt ook kiezen voor een platte lolly of een lolly in een doosje. Naast de normale lolly’s zoals u ze kent, hebben wij ook lollys in verschillende vormen beschikbaar. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een lolly in de vorm van een tulp of kerstboom. Qua formaat, kleur en smaak zijn er ook variaties mogelijk. U kunt lolly’s uitdelen tijdens een evenement of als u klanten bij uw bedrijf ontvangt. Op de beurs kunt u de lolly’s weggeven aan de bezoekers. Of u kunt de bedrukte lollies meesturen in een pakket als u medewerkers heeft die thuis werken of uw relaties wilt verrassen met een brievenbuspakket. De lollys zijn ook leuk om bij binnenkomst op de balie te zetten. Een lolly bedrukken is een goed idee en nuttig voor de ontvanger. Het wordt altijd gewaardeerd als geschenk. U kunt lolly's laten bedrukken en schenken aan potentiële klanten om uw merk te versterken. Of deel de lolly’s uit aan zakelijke relaties en werknemers om hen te bedanken voor hun inzet. Naast lollies met logo hebben wij ook bedrukt fruit, kauwgum, chocolade en koeken in ons assortiment.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20