Prijs

t/m

KleurReflecterende artikelen met logo

Bent u op zoek naar een slim en nuttig product om uw bedrijf te promoten en tegelijkertijd de veiligheid van uw klanten en medewerkers te waarborgen? Kies dan voor onze reflecterende artikelen! Met ons brede assortiment aan reflecterende vesten, armbanden, tassen en meer, kunt u de zichtbaarheid van uw merk vergroten en uw klanten en medewerkers helpen om veiliger te zijn tijdens hun dagelijkse activiteiten. 

Reflecterende artikelen 
 
Reflecterende artikelen zijn items die zijn ontworpen om licht te weerkaatsen, waardoor ze meer zichtbaar worden in het donker. Dit is belangrijk, omdat het kan helpen om de veiligheid te verbeteren van mensen die zich buiten bevinden in omstandigheden met weinig licht, zoals bijvoorbeeld wandelaars, fietsers en automobilisten.
 
Reflecterende artikelen zijn er in verschillende vormen en maten. Enkele veelvoorkomende voorbeelden zijn reflecterende vestenreflecterende armbanden en reflecterende tape die op kleding, tassen of fietsen kan worden aangebracht. Reflecterende artikelen zijn vaak gemaakt van speciale materialen die het licht reflecteren.
 
Reflecterende artikelen zijn vooral belangrijk tijdens de wintermaanden, wanneer de dagen korter zijn en de meeste mensen in het donker naar school of werk gaan en terugkeren. Het dragen van reflecterende artikelen kan helpen om ongelukken te voorkomen en kan het veiliger maken voor voetgangers, fietsers en automobilisten om zich op de weg te begeven.
 
Relatiegeschenk
 
Reflecterende artikelen zijn een slim en nuttig relatiegeschenk, omdat ze bijdragen aan de veiligheid en zichtbaarheid van de ontvanger. Bovendien laten reflecterende artikelen zien dat u als bedrijf geeft om de veiligheid van uw klanten, partners of medewerkers.
Er zijn verschillende soorten reflecterende artikelen die u als relatiegeschenk kunt geven, zoals reflecterende vesten, reflecterende armbanden, reflecterende sleutelhangers en reflecterende tassen. Afhankelijk van uw budget en het doel van het relatiegeschenk, kunt u een geschikt reflecterend artikel kiezen.
 
Bedrukken 
 
Reflecterende artikelen kunnen worden bedrukt met verschillende soorten ontwerpen, zoals het logo of de bedrijfsnaam van een organisatie, afbeeldingen of tekst. Dit kan helpen om de naamsbekendheid van het bedrijf te vergroten en de reflecterende artikelen nog nuttiger te maken voor de ontvanger.
 
E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20