Geen filteropties mogelijk

Hoodies met logo

Bent u opzoek naar een warme trui met capuchon? Bij AtmR Gifts kunt u de hoodies laten bedrukken of borduren met uw logo. De hoodies zijn ook beschikbaar met een rits of buidelzak. Een leuk geschenk voor uw relaties of medewerkers die er graag warm bij lopen. Uw logo kan geplaatst worden op de borst of rug van de hoodie.

Geen resultaten gevonden.

Hoodies

De hoodie is een warme trui met een capuchon en een buidelzak. De hoodies zitten erg comfortabel. Wij kunnen de hoodies voorzien van bedrukking van uw logo door zeefdruk. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw logo op de hoodie te laten borduren. Door bedrukking of borduren kunt u de hoodies volledig personaliseren. U heeft de keuze uit veel verschillende kleuren. Ook hebben wij hoodies in verschillende pasvormen. Gaat u voor een aangesloten of losse hoodie? Of heeft u liever een hoodie zonder buidelzak, maar met een rits? Veel hoodies zijn unisex en zijn daardoor geschikt om te dragen door zowel mannen als vrouwen.

Relatiegeschenk

Bij AtmR Gifts hebben we het allemaal in ons assortiment. Er zal altijd wel een geschikte hoodie voor u tussen zitten. De hoodies zijn een populair kledingstuk en zeer geschikt voor promotiedoeleinden. Draag de hoodie met logo tijdens een beurs, evenement of een bijeenkomst om uw bekendheid te vergroten. De hoodie kan ook gebruikt worden als bedrijfskleding. Uw medewerkers zullen er warm bij zitten tijdens het werk op de koudere dagen van het jaar. Neem ook een kijkje bij onze sweatersfleecevesten of t-shirts die u kunt bedrukken met een logo.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20