Prijs

t/m

Kleur

Gereedschapssets met logo

Gereedschapssets kunnen worden bedrukt met een bedrijfslogo of een eigen ontwerp. Bedrukken is een effectieve manier om uw bedrijf te promoten. U kunt een bedrukt gereedschapsset bestellen bij AtmR Gifts.

Gereedschapssets

Een gereedschapsset is een verzameling gereedschappen die worden gebruikt voor verschillende taken, zoals reparaties, bouw en onderhoud. Een gereedschapsset kan bestaan uit verschillende soorten gereedschappen, zoals hamers, schroevendraaiers, tangen, zagen en boormachines. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en configuraties, van kleine sets voor thuisgebruik tot grote sets voor professioneel gebruik. Het hebben van een goede gereedschapset kan helpen om de klus snel en efficiënt te klaren, en het is een essentiële investering voor elke doe-het-zelver of professional.

Gereedschapssets bedrukt

Gereedschapssets kunnen worden bedrukt met een bedrijfslogo of merknaam, afhankelijk van het materiaal en de beschikbare druktechnieken. Het bedrukken van gereedschapssets is een effectieve manier om uw bedrijf te promoten en uw merk te laten opvallen, vooral als u ze weggeeft als relatiegeschenk. Het is belangrijk om het ontwerp en de kleurkeuze zorgvuldig te overwegen om de merkidentiteit te behouden. AtmR Gifts biedt ook nog andere producten aan zoals rolmaten, lampen en multitools.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20