Prijs

t/m

KleurMultitools met logo

Wilt u een multitool personaliseren met uw logo? Bij AtmR Gifts hebben wij een uitgebreid assortiment aan multitools. Laat het logo van uw bedrijf op de multitools drukken. Bestel uw gewenste multitool met logo bij AtmR Gifts.

Multitools
 
Multitools zijn handige gereedschappen die meerdere functies combineren in één compact apparaat. Er zijn veel verschillende soorten multitools beschikbaar, variërend in grootte, vorm en functies. De meeste multitools hebben een combinatie van messen, tangen, schroevendraaiers, flessenopeners, blikopeners, vijlen, zagen, scharen en andere nuttige gereedschappen. Multitools zijn populair bij kampeerders, wandelaars, fietsers en andere buitenliefhebbers, maar ze zijn ook handig voor dagelijks gebruik. Ze zijn compact en gemakkelijk mee te nemen in een rugzak, tas of zelfs in uw zak. Multitools zijn ontworpen om de gebruiker te voorzien van meerdere gereedschappen in één handig apparaat, zodat u niet hoeft te zoeken naar elk afzonderlijk gereedschap. Dit maakt multitools bijzonder handig voor klussen en taken waarbij meerdere gereedschappen nodig zijn.
 
Multitools met bedrukking
 
Het bedrukken van multitools is een geweldige manier om uw merk te promoten en uw bedrijf te laten opvallen. Het bedrukken van multitools is een effectieve manier om uw merk te promoten en uw bedrijf te laten opvallen. Het geeft de multitool een persoonlijk tintje en zorgt ervoor dat uw klanten uw merk herinneren bij het gebruik van het gereedschap. Bij het bedrukken van multitools is het belangrijk om rekening te houden met het ontwerp en de kleurkeuze. Zorg ervoor dat het ontwerp duidelijk en goed leesbaar is op de multitool. Kies ook kleuren die goed passen bij het materiaal van de multitool en die passen bij uw merkidentiteit.
Ook biedt AtmR Gifts nog andere gereedschappen aan zoals rolmaten en lampen.
 
E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20