Prijs

t/m

Kleur

Lampen met logo

Zaklampen en gereedschapslampen kunnen worden bedrukt, afhankelijk van het materiaal en de gewenste druktechniek. Het bedrukken van lampen is een effectieve manier om uw merk te promoten en op te vallen. Bestel uw gewenste lamp bij AtmR Gifts!

Lampen assortiment
 
Zaklampen en gereedschapslampen zijn beide soorten draagbare verlichting, maar ze verschillen in hun ontwerp en toepassing.
 
Zaklampen zijn ontworpen om draagbaar en gemakkelijk te gebruiken te zijn en kunnen worden gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals kamperen, wandelen, noodsituaties en dagelijks gebruik. Ze zijn er in verschillende maten en stijlen, van kleine sleutelhanger zaklampen tot grote, krachtige zoeklichten.
 
Gereedschapslampen daarentegen zijn specifiek ontworpen om te worden bevestigd aan gereedschap, zoals boormachines, zagen en schuurmachines, om extra verlichting te bieden tijdens het gebruik van het gereedschap. Ze zijn meestal compacter en duurzamer dan zaklampen, omdat ze worden blootgesteld aan zware omstandigheden op de werkplek.
 
Beide soorten lampen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, waaronder LED, halogeen en fluorescerend, afhankelijk van de toepassing. Het is belangrijk om rekening te houden met de toepassing, duurzaamheid, batterijduur en helderheid bij het kiezen van de juiste lamp voor uw behoeften.
 
Lampen met logo
 
Het bedrukken van zaklampen en gereedschapslampen is mogelijk. Tampondruk en lasergravering zijn de meest gebruikte druktechnieken voor het bedrukken van lampen. Het is belangrijk om het ontwerp en de kleurkeuze zorgvuldig te overwegen om de merkidentiteit te behouden. Het bedrukken van lampen is een effectieve manier om uw merk te promoten en uw bedrijf te laten opvallen. AtmR Gifts biedt ook andere gereedschap tools aan zoals rolmaten, multitools en gereedschapssets.
 
E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20