Prijs

t/m

Zomerpakketten

Zoekt u een leverancier met een uitgebreide collectie leuke zomerpakketten en strandpakketten voor uw medewerkers en/of klantrelaties? Wilt u ook eens verrassen met een vakantiepakket of zomer cadeau voor medewerkers of relaties? 

Onze vakantie cadeaupakketten zijn samengesteld uit typische (strand) producten die niet mogen ontbreken. Denk hierbij aan picknicktassenstrandtassen, koeltassendrinkbekers en cocktailglazen om de zomer in te luiden of voor op een zwoele zomeravond. Deze zomer cadeausets vullen we vaak aan met lekkernijen als chips en snoep, een dorstlesser maar ook met strandballen, opblaasproducten en frisbees.

Ook op zoek naar leuke zomercadeaus vol lekkernijen. Een zomerpakket geven aan je personeel? Een kleine attentie voor je personeel draagt bij aan de sfeer en de cultuur binnen je bedrijf. Een mooie zomerattentie geven wanneer medewerkers op vakantie gaan geeft een extra prettig gevoel. Onze vakantie cadeaupakketten zijn dan ook samengesteld uit de meest praktische (strand)producten die niet kunnen ontbreken. Denk hierbij aan strandtassen, koeltassen, handige drinkbekers en mooie strandlakens voor tijdens een zwoele zomeravond.

Stel bij ons uw unieke en originele pakket samen en geef uw collega's of wie dan ook toch een passend geschenk. 

Bezorging en verpakking

Wilt u uw geschenk of cadeau zorgeloos laten bezorgen? AtmR Gifts regelt dit eenvoudig naar wens voor u. Verras de ontvanger met een leuk Geschenkpakket, KerstpakketZomerpakketBBQ pakket, of relatiegeschenken. Wij bieden een groot aanbod aan betaalbare pakketten en verrassende cadeaupakketten. Belangrijk is dat elk cadeau mooi wordt verpakt en netjes en op tijd wordt bezorgd. Hieraan besteden wij veel aandacht. Wij zorgen ervoor dat elk cadeau of geschenk een feestelijke indruk zal achterlaten!

Al onze geschenken & pakketten kunnen gepersonaliseerd worden met een persoonlijk kaartje of brief. Wilt u uw zakelijke relaties verrassen? Voeg dan gratis een logo toe aan het kaartje! Een cadeau bezorgen op een groot aantal adressen? Geen probleem! Onze mensen zitten klaar om alles te regelen. Wij kunnen voor u ons complete assortiment bezorgen in een groot aantal Europese landen. Een cadeau of geschenk bezorgen in België, Duitsland of Frankrijk? Geen probleem dit gaat met hetzelfde gemak! Bij grotere aantallen kunnen wij een voorstel op maat aanbieden. Ook het versturen naar een uitgebreid adressenbestand is geen enkel probleem.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20