Geen filteropties mogelijk

Xoopar Octopus Kabel

Bent u op zoek naar een leuke gadget of give away? Bestel dan een bedrukte Xoopar multikabels bij AtmR Gifts. De nieuwste duurzame multikabels met USB C poort en een bedrukking van uw logo of tekst zijn bij ons op voorraad. Deze hoogwaardige multikabel heeft 4 verschillende connectoren. Laadkabels of connectiekabels zijn leuk om te geven en leuk om te krijgen.

Xoopar multikabels

Onze bedrukte Xoopar Octopus is een multi connectiekabel. U kunt uw smartphone of tablet snel en eenvoudig opladen met deze handige en praktische gadget. AtmR Gifts heeft alle soorten laders van Xoopar Octopus Gamma 2 · Xoopar Mr. Bio Long Eco-friendly Cable Wheat. Xoopar Mr Bio Power Pack tot de Xoopar Eco Octopus. Xoopar is de ideale oplaadkabel met connectoren om al je apparaten snel op te laden. De kabels zijn voorzien van een USB (input), micro USB, lightning en USB-C connector. De kabels zijn van een zeer goede kwaliteit en zorgen voor een lange levensduur. Onze USB oplaadkabel, charging cables, oplader en kabels zijn zeer gewilde artikelen. Deze octopusvormige oplaadkabel is de juiste kabel voor bijna iedere smartphone. 

Xoopar bedrukken

Onze Eco Octopus multicable is gemaakt van RPET (kabels) en heeft een biologisch afbreekbaar kunststof (body). Hiermee is het product een duurzaam en milieuvriendelijk leuk weggevertje voor iedere gelegenheid. De kabels en de xoopars zijn verkrijgbaar in verschillende standaard kleuren.Uiteraard kunnen wij uw oplaadkabel en xoopars ook bedrukken met uw eigen logo en/of tekst. Ook biedt AtmR Gifts andere soorten kabels.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20