Prijs

t/m

Kleur

CategorieVesten met logo

Zoekt u een vest waar u het logo van uw bedrijf op kan laten drukken of borduren? Bij AtmR Gifts hebben wij vesten in verschillende kleuren, pasvormen en stoffen in ons assortiment. Uw medewerkers zullen professioneel voor de dag komen en uw naam zak meer bekendheid krijgen.

Vesten

Een vest is een kledingstuk voor het bovenlichaam, die u kunt openen en sluiten met een rits. Een vest is warm, praktisch en stijlvol. Het past zowel bij een casual of zakelijke look. Vesten zijn er in verschillende varianten, met zakken, knopen en ritssluiting. In ons assortiment heeft u keuze genoeg.

Bedrukte vesten

Bedrukte vesten worden veel door bedrijven gebruikt. Met een bedrukt vest bent u makkelijk herkenbaar en maakt u tegelijker tijd reclame. Naast het bedrukken van vesten kunnen wij ook uw logo laten borduren op de vesten. Laat u vest bedrukken of borduren met een logo, tekst, slogan of naam en geef uw bedrijf een professionele uitstraling. De kleur die u kiest kan ook veel doen met de uitstraling. Gaat u voor een vest in de kleur van uw huisstijl of wilt u liever een vest in een basis kleur met een mooi kleurrijk logo. Het is de perfecte manier om uw naamsbekendheid te vergroten. AtmR Gifts heeft naast vesten ook genoeg andere promotionele artikelen waar u een logo op kunt laten drukken of borduren. Bekijk onze sweaters, bodywarmers, polo’s en t-shirts.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20