Prijs

t/m

Kleur
Veiligheidshesjes met logo

Een veiligheidshesje bedrukken met uw logo, doet u gemakkelijk bij AtmR Gifts. Wij hebben opvallende hesjes in een aantal kleuren voor volwassenen en kinderen in ons assortiment. Laat uw logo, tekst of boodschap op de veiligheidshesjes zetten.

Veiligheidshesje 

Met een veiligheidshesje bent u herkenbaar en valt u op. Daarom hebben onze hesjes felle fluoriderende kleuren. Ook zitten er vaak reflecterende strepen op het hesje voor zichtbaarheid in het donker. De hesjes vallen ruim, zodat u het hesje gemakkelijk over uw kleding heen kunt dragen.

Modellen

Ook zijn er verschillende modellen hesje te verkrijgen. Kies voor een hesje die u over uw hoofd aan moet trekken of ga voor een veiligheidsvest dat aan de voorkant sluit met klittenband. Organiseert uw bedrijf een evenement? De veiligheidshesje kunnen worden ingezet bij het regelen van het verkeer of op het evenementen terrein zelf.

Bedrukken

Door uw logo op de hesjes te laten drukken, zal uw logo zeker opvallen. Ook zullen uw medewerkers beter herkenbaar zijn voor de bezoekers van het evenement of uw klanten. Het hesje is geheel te personaliseren. U kunt zelf de plek en positie van uw logo bepalen. Ook kan uw logo op de borst en de achterkant worden gedrukt. Met een bedrukt veiligheidshesje komt u professioneel voor de dag. Het zal voor iedereen duidelijk zijn om welk bedrijf het gaat. De veiligheidshesjes voor kinderen zijn ideaal voor schoolreisjes. De kinderen zullen van een afstandje snel te herkennen zijn. Een functioneel veiligheidshesje met logo komt altijd van pas. Neem ook eens een kijkje bij onze fleecevesten en jassen.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20