Prijs

t/m

KleurTransparante paraplu's met logo

Transparante paraplu's zijn gemaakt van doorschijnend plastic of vinyl en zijn populair vanwege hun unieke uitstraling en het feit dat ze beschermen tegen regen zonder het zicht te belemmeren. Transparante paraplu's met opdruk zijn een geweldige manier om een persoonlijk tintje toe te voegen. Bestel uw gewenste transparante paraplu bij AtmR Gifts.

Transparante paraplu's

Transparante paraplu's zijn paraplu's die gemaakt zijn van een doorschijnend materiaal, meestal plastic of vinyl, zodat u erdoorheen kunt kijken. Ze zijn populair omdat ze een unieke uitstraling hebben en u beschermd tegen de regen zonder dat u zicht wordt belemmerd. Een voordeel van een transparante paraplu is dat u niet alleen droog blijft, maar ook nog steeds kunt genieten van het uitzicht om u heen. Dit is vooral handig als u in een drukke stad loopt en niet wilt botsen tegen andere mensen of objecten omdat u het niet ziet door u paraplu.

Transparante paraplu's met bedrukking

Transparante paraplu's met opdruk zijn een geweldige manier om een persoonlijk tintje toe te voegen aan uw paraplu en uzelf te onderscheiden van de menigte. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een paraplu met uw naam, een leuke quote of een afbeelding die bij u past. Bedrijven kunnen ook transparante paraplu's met opdruk gebruiken als een effectieve marketingtool. Door het logo of de naam van het bedrijf op de paraplu te bedrukken, kan het bedrijf de naamsbekendheid vergroten en tegelijkertijd een nuttig geschenk aanbieden aan klanten of werknemers. Ook biedt AtmR Gifts nog andere paraplu's aan zoals standaard paraplu's, golf paraplu's en opvouwbare paraplu's.
 
E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20