Prijs

t/m

KleurToilettassen met logo

Op zoek naar een geschenk die uw relaties en klanten zelfs kunnen mee nemen op reis? Bij AtmR Gifts hebben wij de toilettas voor u. Laat de toilettas bedrukken met het logo van uw bedrijf. De toilettas is een praktisch geschenk waar u iedereen blij mee kunt maken.

Toilettas

Iedereen gebruikt of heeft wel een toilettas nog. In de toilettas kunt u al uw verzorgingsartikelen bewaren. De bedrukte toilettassen zijn handig voor in een hotel, voor op de camping of voor onderweg. Ze kunnen ook worden meegenomen naar het zwembad of de sportschool. De toilet tas kan ook gewoon bij u thuis erg handig zijn, bijvoorbeeld voor het opbergen van uw make-up. Zo kan u alle spullen bij elkaar houden en raakt u minder snel iets kwijt. Wij hebben verschillende soorten en maten toilettassen. Wij hebben toilettassen van stof, maar ook transparante toilettassen van pvc. Naast de normale toilettassen beschikken wij ook over een aantal mooie duurzame toilettassen gemaakt van gerecyclede pet flessen of andere duurzame materialen. Onze toilettassen zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. De meeste toilettassen zijn af te sluiten met een ritssluiting, maar u kunt ook kiezen voor een toilettas met een trekkoord sluiting.

Toilettas met bedrukking

Laat de toilettassen bedrukken met het logo, een naam, slogan, een leuke quote, tekst of reclame boodschap van uw bedrijf of organisatie. De bedrukte toilet tas is een ideaal promotie middel om uw onderneming mee onder de aandacht te brengen. De toilettas is altijd in beeld, altijd handig en duidelijk aanwezig op vakantie, onderweg en in de badkamer. Uw medewerkers en relaties zullen zeker nog eens aan uw bedrijf denken, als ze met de handige toilet tas met logo over de camping lopen. Uw naamsbekendheid zal zeker groeien met behulp van uw relaties en klanten. Een bedrukte toilettas is ook leuk om weg te geven op een beurs of evenement. U kunt de beursbezoekers een praktisch en gepersonaliseerd geschenk aanbieden en zelf profiteren van een groeiende naamsbekendheid. Laat een toilettas bedrukken met uw logo en verras uw relaties en medewerkers met een handig relatiegeschenk. Een bedrukte toilettas met een leuke slogan of quote zorgt ervoor dat uw relaties de dag goed beginnen en zullen denken aan uw bedrijf. Elk jaar zal de toilettas met uw logo weer tevoorschijn worden gehaald om mee te nemen op vakantie. Bekijk ook onze andere artikelen zoals de koeltassen, strandtassen, matrozentassen en shoppers en laat ze bedrukken met uw logo.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20