Geen filteropties mogelijk

Zorgpakketten

Een leuk geefmoment? Een geschenkpakket geven tijdens de Dag van de Zorg? Wij hebben een uitgebreid assortiment hebben met cadeaus voor medewerkers in de zorg, van chocolade gifts tot leuke Groei en Bloei pakketten of zelfs gepersonaliseerde verpakkingen met chocolade. Alles wat je maar kan bedenken is te vinden bij AtmR Gifts!

Geen resultaten gevonden.

Op 12 mei is het de Dag van de Zorg en daar willen we graag bij stilstaan. Vooral in deze bijzondere tijd, kun je jouw werknemers of relaties even extra in het zonnetje zetten met een waardevol en rijkgevuld geschenk. Het zijn de helden van de zorg! Stel bij AtmR Gifts uw Zorgpakket of een ander origineel themapakket samen.

Bezorging en verpakking

Wil je jouw geschenk of cadeau zorgeloos laten bezorgen? AtmR Gifts regelt dit eenvoudig naar wens voor jou. Verras de ontvanger met een leuk Geschenkpakket, KerstpakketZomerpakketBBQ pakket, of relatiegeschenken. Wij bieden een groot aanbod aan betaalbare pakketten en verrassende cadeaupakketten. Belangrijk is dat elk cadeau mooi wordt verpakt en netjes en op tijd wordt bezorgd. Hieraan besteden wij veel aandacht. Wij zorgen ervoor dat elk cadeau of geschenk een feestelijke indruk zal achterlaten!

Al onze geschenken & pakketten kunnen gepersonaliseerd worden met een persoonlijk kaartje of brief. Wil je zakelijke relaties verrassen? Voeg dan gratis een logo toe aan het kaartje! Een cadeau bezorgen op een groot aantal adressen? Geen probleem! Onze klantenservice zit klaar om alles te regelen. Wij kunnen voor u ons complete assortiment bezorgen in een groot aantal Europese landen. Een cadeau of geschenk bezorgen in België, Duitsland of Frankrijk? Geen probleem dit gaat met hetzelfde gemak! Bij grotere aantallen kunnen wij een voorstel op maat aanbieden. Ook het versturen naar een uitgebreid adressenbestand is geen enkel probleem.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 44