Geen filteropties mogelijk

Welkomstpakketten nieuwe medewerker

Een compleet op maat welkomstpakket voor uw nieuwe medewerker? Wilt u nieuwe medewerkers ook een warm welkom heten? Een welkomstpakket met functionele artikelen van uw bedrijf zullen bijdragen aan het gevoel dat een nieuwe medewerker zich meteen op zijn plek voelt. Een origineel “onboardingpakket” gevuld met bedrukte goodies en gadgets is het leukste geschenk om aan uw nieuwe medewerkers te geven op de eerste werkdag.

Medewerker introductie pakketten
 
Nieuw talent vinden blijkt tegenwoordig een echte uitdaging. Om op te vallen als werkgever? Hier een paar goede tips!
 
Trek als werkgever ook de aandacht met een attentie
Steeds meer vacaturesites staan vol interessante functies waarmee bedrijven willen opvallen. Promotieartikelen kunnen echt het verschil maken en dragen bij aan het bevorderen van de zichtbaarheid van uw eigen organisatie. AtmR Gifts helpt u mee het verschil te maken.
Op onze website vind je leuke voorbeelden van introductiepakketten die u zelf kunt samenstellen. U kunt deze voorzien van uw logo en bedrijfsnaam en een pakkende slogan. Zie het als positieve aandacht en u valt op als organisatie. Een goed onboarding-programma helpt om nieuwe medewerkers zo snel mogelijk te integreren. Een paar leuke en handige goodies zullen ervoor zorgen dat iemand zich sneller onderdeel voelt van uw team? Een fraai welkomstpakket is hier perfect voor! Het intropakket combineert ook veel nuttige informatie, denk hierbij aan belangrijke contactpersonen binnen uw organisatie, huisregels die van toepassing zijn en antwoorden op veelgestelde vragen. Ook een paar praktische kantoorartikelen en gadgets helpen. AtmR Gifts helpt u mee bij het maken van een perfect welkomstpakket.
 
Wilt u meer informatie over onze diensten en mogelijkheden tot het samenstellen van onboardingpakketten, unieke welkomstpakketten, introductie pakketten voor nieuwe medewerkers themapakketten, maatwerkpakketten of overige themapakketten?
E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 44