Geen filteropties mogelijk

Welkomstpakketten nieuwe medewerker

Een compleet op maat welkomstpakket voor uw nieuwe medewerker? Wilt u nieuwe medewerkers ook een warm welkom heten? Een welkomstpakket met functionele artikelen van uw bedrijf zullen bijdragen aan het gevoel dat een nieuwe medewerker zich meteen op zijn plek voelt. Een origineel “onboardingpakket” gevuld met bedrukte goodies en gadgets is het leukste geschenk om aan uw nieuwe medewerkers te geven op de eerste werkdag.

Unieke onboardingspakketten voorzien van uw logo / naam of tekst

Voor de meeste nieuwe medewerkers is de eerste werkdag stressvol en vermoeiend. Door medewerkers op de juiste manier te onboarden / welkom te heten kan een groot deel van deze spanning weggenomen worden. Een inwerkperiode of onboarding-programma is bedoelt om nieuwe medewerkers zo snel mogelijk te integreren. Er zijn verschillende manieren om nieuwe werknemers op een leuke manier te onboarden, maar het geven van een bijzonder introductie pakket zal echt indruk op hen maken. Door een AtmR Gifts MyBox welkomstpakket te schenken zorgt u ervoor dat iemand zich nog sneller onderdeel voelt van het bedrijf. Wij leveren kant en klare welkomstpakketten met uw bedrijfslogo. In deze pakketten zitten zowel informatieve items zoals een plattegrond van het kantoor en de afdeling, missie & visie van het bedrijf, maar ook praktische en leuke items om de medewerker zich welkom te laten voelen, zoals bijvoorbeeld bedrukte kleding, logo notitieboekjes, een bedrukte USB stick, een waterfles, bedrukte drinkbeker of andere producten en handige gadgets met het bedrijfslogo erop. Wie op een slimme manier relatiegeschenken inzet voor eigen personeel, kan daar ook weer extern van profiteren. De nieuwe medewerkers nemen de bedrukte waterfles ook mee naar de sportschool of andere openbare plek. Zo wordt uw bedrijf ook nog gepromoot. Stel bij ons uw unieke en originele pakket samen. Wanneer u als bedrijf echt wilt uitpakken, neem dan de tijd voor een zorgvuldig samengestelde welkomst kit. Zo maakt u de eerste dag van een nieuwe collega extra speciaal. Uiteraard kunt u ook zelf uw nieuwe medewerker introductiepakket met inhoud samenstellen. Het aanleveren van informatie die u toegevoegd wilt hebben aan het pakket kan ook door ons worden gedaan, in overleg met u stemmen we dit af. Meer info over het mybox onbaordingspakket?  E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 44

Uw eigen Onboarding welkomstpakket samenstellen?

Wat kan er eigenlijk allemaal in zo’n onboardingpakket? Wat zijn de mogelijkheden? Dat is helemaal aan u zelf! Uiteraard hebben wij allerlei mogelijkheden en willen wij u daarbij adviseren en helpen. Ook kunnen wij vrijblijvend voor u een voorstel maken voor een leuk onboradingspakket op maat. Wij adviseren om praktische, duurzame en nuttige producten te selecteren. Dus echt producten waar je wat aan hebt op kantoor, onderweg en voor thuis. Wij kunnen de producten voor u personaliseren. Denk bijvoorbeeld aan een mooie duurzame, herbruikbare waterfles, een koffiebeker, een handig notitieboek in combinatie met een krachtige powerbank of draadloze oplader.  Er is heel veel mogelijk en uiteraard is alles mooi verpakt in een giftbox en voegen wij een leuk kaartje toe! Wilt u de welkomst of intropakketten niet zelf op voorraad houden dan kunnen wij dat voor u verzorgen. Wij versturen ze dan op uw afroep naar uw nieuwe medewerkers/collega’s.

Verpakkingen van de welkomstbox voor medewerkers

Er zijn verschillende manieren om het onboarding pakket persoonlijk te maken zodat het helemaal past bij uw huisstijl! We kunnen de AtmR Gifts mybox bedrukken met een volledig eigen ontwerp. Ook kunnen we de box voorzien van een gepersonaliseerde sleeve. Wil je echt onderscheidend zijn en weet je alle namen van de medewerkers al? Dan kunnen we veel producten zelfs voorzien en bedrukken met hun eigen naam. Dat geeft net even dat extra speciale en persoonlijke gevoel voor een warm welkom! Door VDP (variabele data printing) kunnen we dit realiseren! Vraag ons naar de mogelijkheden.

Bezorging en verpakking

Wil je jouw geschenk of cadeau zorgeloos laten bezorgen? AtmR Gifts regelt dit eenvoudig naar wens voor jou. Verras de ontvanger met een leuk Geschenkpakket, KerstpakketZomerpakketBBQ pakket, of relatiegeschenken. Wij bieden een groot aanbod aan betaalbare pakketten en verrassende cadeaupakketten. Belangrijk is dat elk cadeau mooi wordt verpakt en netjes en op tijd wordt bezorgd. Hieraan besteden wij veel aandacht. Wij zorgen ervoor dat elk cadeau of geschenk een feestelijke indruk zal achterlaten!

Al onze geschenken & pakketten kunnen gepersonaliseerd worden met een persoonlijk kaartje of brief. Wil je zakelijke relaties verrassen? Voeg dan gratis een logo toe aan het kaartje! Een cadeau bezorgen op een groot aantal adressen? Geen probleem! Onze klantenservice zit klaar om alles te regelen. Wij kunnen voor u ons complete assortiment bezorgen in een groot aantal Europese landen. Een cadeau of geschenk bezorgen in België, Duitsland of Frankrijk? Geen probleem dit gaat met hetzelfde gemak! Bij grotere aantallen kunnen wij een voorstel op maat aanbieden. Ook het versturen naar een uitgebreid adressenbestand is geen enkel probleem.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 44