Prijs

t/m

Welkomstpakketten nieuwe medewerker

Wilt u nieuwe medewerkers ook een warm welkom heten?

Een leuk welkomstpakket met functionele artikelen van uw bedrijf helpen dat een nieuwe medewerker zich meteen op zijn plek voelt. Een klein gebaar zegt veel! Een inwerkperiode of onboarding-programma is bedoelt om nieuwe medewerkers zo snel mogelijk te integreren. Kijk hier naar voorbeelden van mogelijkheden.

Het klinkt en lijkt logisch, maar wist je dat een paar leuke goodies en bedrijfsstickers ervoor zorgen dat iemand zich nog sneller onderdeel voelt van jouw team? Wie op een slimme manier relatiegeschenken inzet voor eigen personeel, kan daar trouwens ook extern van profiteren. Wij leveren kant en klare welkomstpakketten met uw bedrijfslogo. Voeg bijvoorbeeld ook een Handgeschreven welkomstbrief toe, HR documenten, Bedrukte gadgets & goodies, Plattegrond kantoor / afdeling

Missie & visie van het bedrijf, lijst met plaatselijke hotspots en bijvoorbeeld een overzicht vrije dagen. Stel bij ons uw unieke en originele pakket samen. 

BEZORGING EN VERPAKKING

Wil je jouw geschenk of cadeau zorgeloos laten bezorgen? AtmR Gifts regelt dit eenvoudig naar wens voor jou. Verras de ontvanger met een leuk Geschenkpakket, KerstpakketZomerpakketBBQ pakket, of relatiegeschenken. Wij bieden een groot aanbod aan betaalbare pakketten en verrassende cadeaupakketten. Belangrijk is dat elk cadeau mooi wordt verpakt en netjes en op tijd wordt bezorgd. Hieraan besteden wij veel aandacht. Wij zorgen ervoor dat elk cadeau of geschenk een feestelijke indruk zal achterlaten!

Al onze geschenken & pakketten kunnen gepersonaliseerd worden met een persoonlijk kaartje of brief. Wil je zakelijke relaties verrassen? Voeg dan gratis een logo toe aan het kaartje! Een cadeau bezorgen op een groot aantal adressen? Geen probleem! Onze klantenservice zit klaar om alles te regelen. Wij kunnen voor u ons complete assortiment bezorgen in een groot aantal Europese landen. Een cadeau of geschenk bezorgen in België, Duitsland of Frankrijk? Geen probleem dit gaat met hetzelfde gemak! Bij grotere aantallen kunnen wij een voorstel op maat aanbieden. Ook het versturen naar een uitgebreid adressenbestand is geen enkel probleem.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 44