Geen filteropties mogelijk

Tastingpakketten

Gepersonaliseerde relatiegeschenken met persoonlijke boodschap bestellen? Leuke, originele en creatieve tasting collection pakketten bestellen bij AtmR Gifts? AtmR Gifts is official partner voor de BB2B mark. Bestel luxe pakketten, super gemakkelijk en direct kant en klaar samengesteld! Ook leuk als relatiegeschenk, als moederdag cadeau, dag van de zorg of als eindejaarsgeschenk.

Geen resultaten gevonden.

Mooie pakketten met proeverij collecties van bijzondere dranken en relatiegeschenken. Ontdek uw favoriete collectie en wees onderscheidend. Onze pakketten van de Tasting Collection bestaan uit een prachtige proeverij geschenkbox met de beste producten in z’n soort. Je kunt zelfsamenstellen en kiezen voor Whisky’s of Vodka’s of een mooie Olijfolie of divers mooie thee producten. Altijd van alleen de beste kwaliteit in een zeer luxe verpakking met uw persoonlijke boodschap en uw logo; De Tasting Collection is het perfecte relatiegeschenk. Geven van een bijzonder en gewaardeerd relatiegeschenk wordt veel eenvoudiger. AtmR Gifts heeft met de Tasting Collection een onderscheidend assortiment.

Geef uw zakenrelaties een echt verrassend en luxe cadeau. Er zijn geschenken in elk passend budget en gelegenheid.

Gepersonaliseerde Relatiegeschenken

Elke Tasting Collection die u inzet als relatiegeschenk, kan worden gepersonaliseerd met uw persoonlijke boodschap en bedrijfslogo. U wilt uw klanten namelijk zo persoonlijk mogelijk bedanken voor de goede zaken. Speciaal op maat gemaakte tasting pakketten in diverse uitvoeringen en met diverse smaken. Heeft u speciale wensen of zit u pakket er niet bij. Neem dan gerust contact met ons. 

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 44